Bebeğin kalp atışını ilk ne zaman duydunuz?

miamik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
142
159
103
İzmir
Merhaba hanımlar,
Ben yarin 6+0 olarak kontrole gidecegim, insallah amacimiz keseyi gormek ama kalp atisini duymadan nasil 1-2 hafta daha sabrederim bilmiyorum. Siz ilk ne zaman duydunuz kalp atislarini ve vajinal ultrason hakkinda dusunceleriniz neler? Dusuge neden oldugunu iddaa edenler yuzunden risk almaktam cok korkuyorum ama merakima da engel olamiyorum...

Ben 5+ 5 de gittim fasit duyamadım ama gördük embriyo oluşmuştu

Benimde tüp bebek vajinadan 6+5te duydum ama baya güclüydü büyük ihtimal 5+5 te falan gitsemde duyulurdu

Peki vajinalde mi gördünüz siz de? Bir de güçlü olması nasil anlasiliyor beta hcg degerinin yuksekligi falan mi?

Insan gercekten cok tedirgin oluyor ve bu endiselerim asla bitmeyecek diye korkuyorum...

7+1 se duydum canım yani ben kaldım kalalı hep karindan baktılar vajinal hic bakmadilar

ben 6+1 de gördüm 8 de duyduk çok şükür ilk gördüğümüzde vajinal bakıldı hiç bir sorun olmadı bence o yapan doktor ile alakalı biraz

Ben bugun 8+1 e girdim. Yarin kalp atisini duymaya gidicem riskli olsa doktor alttan muayene etmez diye dusunuyorum

Vajinal ultrason düşüğe falan sebep olmaz, eğer vajinal ultrasonla düşecek bir bebekse zaten sağlıklı değildir, kısacası öyle bir şey yok. En sağlıklı ve net bilgiler veren ultrason vajinal ultrasondur. Sağlıklı bebek her halükarda tutunur anneden kaynaklı hastalıklar haricinde, onda da zaten devamlı doktor kontrolünde (iyi bir doktor olması şartıyla) olduktan sonra, doktor riskli bir durum görürse tedaviye başlar zaten.

Merhabalar 5. Haftada keseyi görmüştük, 6+3 de kalp atışını duymuştuk şükürler olsun.. Vajinal ultrasona hiç bir zaman gerek duymadı doktorum zaten riskli bi hamilelik geçiriyorum.. bence sabırlı olup karından ultrasonla görmekte fayda var..

5+3 keseyi..6+4 kalp atışı ve bebegi gordum karından muaynede..

Evet merak edenler icin yaziyorum bugun vajinal usg ile bakildi SATa gore 6+0 ama usgye gore 5+5 ciktim. Kalp atisi duyulmadi ama goruldu ekranda o kipirdamasi o bile yetti bana. 10 gun sonraya randevu verdi artik normal usg ile bakacagiz dedi.

Merhaba canım merak ettim de seni kalbini duyabildin mi ya da görebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…