Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesiden beri yorulsamda surekli merdiven inip cikiyorum parktaki spor aletlerini yapiyorum saatlerce yuruyorum bi degisiklik oldumu bilmiyorum ama gitmeye korkuyorum haftaya gidicem tekrar kontrole insallah normal olur senin dedigin hareketleride yapicam insallah ise yarar
amin canm insallah 3 gundur hastanedeyim 1 cm acilma var hala kabizligim vardi bebek ondan inmiyomus biraz once muayne eden hemsire soyledi allah razi olsun ilacda yapti bugun degil ama yarn dogurursun dedi allahin izniyle kavusucam ogluma 2 gun icinde :)İnşallah canım son ana kadar pes etme bence bebeğin geleceği zamanı kendisi seçsin planlı sezeryan yapılmasına izin verme. Allah gönlüne göre versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımamin canm insallah 3 gundur hastanedeyim 1 cm acilma var hala kabizligim vardi bebek ondan inmiyomus biraz once muayne eden hemsire soyledi allah razi olsun ilacda yapti bugun degil ama yarn dogurursun dedi allahin izniyle kavusucam ogluma 2 gun icinde :)
beni biraksalar bende ablamlarn yanina inicem ama izin vermiyolar sadece koridorda geziyorum sabah 4 te nisanm geldi doktor 2 cm aciklik oldugunu soyledi bende yorulmadigm surece yuruyorum sancilarm cok fazla ama artik ogluma yalvariyorum nolursun gel diye :)bol bol yürü. ben 9 martta sabah doktorda idim daha inmemişti bi sonraki gün dogum yaptım düsün :) bu arada ben sancıları yatakta karsılama taraftarı degilim ne kadar ayakta olursan o kadar iyi. pazartesiyi evde oturup yürüyüp gecirdim. gece doktora gittik orada buldugum her fırsatta gezdim ve oturdum nst aralarını hep degerlendirdim ve buldugum her fırsatta temizlikcinin peşinden gidiyordum esimi ve annemi görüyordum :) nasıl gündü ya arkalarını kolluyordum resmen :)
oyyy cok az kalmis geliyo yumurcak :) 4 ay once bugun biz odamiza gecmistik emziriyordum ve surekli uyuyordu :) ciktigini aamiycaksin bile annesi güzel gunler sizi bekliyo :)beni biraksalar bende ablamlarn yanina inicem ama izin vermiyolar sadece koridorda geziyorum sabah 4 te nisanm geldi doktor 2 cm aciklik oldugunu soyledi bende yorulmadigm surece yuruyorum sancilarm cok fazla ama artik ogluma yalvariyorum nolursun gel diye :)
allah uzun ve saglikli omurler versin ablacm allah anneli babali buyutsun bebisinizi :)insallah abla ya insallah dogsn artik sancm cok artti bide yrurken sanci geldiginde nefes alark ikiniyorum bi zarari olur mu?oyyy cok az kalmis geliyo yumurcak :) 4 ay once bugun biz odamiza gecmistik emziriyordum ve surekli uyuyordu :) ciktigini aamiycaksin bile annesi güzel gunler sizi bekliyo :)
galiba dogum gerceklesti hamilelik takvimin kalkmıs. hayırlı evlat olsun güle güle büyüt insallah :)allah uzun ve saglikli omurler versin ablacm allah anneli babali buyutsun bebisinizi :)insallah abla ya insallah dogsn artik sancm cok artti bide yrurken sanci geldiginde nefes alark ikiniyorum bi zarari olur mu?
yok daha bilerek kaldirdim ya daha sanci cekiyorum dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum ya agliyorum sancidan cok kotu bi durum ;(galiba dogum gerceklesti hamilelik takvimin kalkmıs. hayırlı evlat olsun güle güle büyüt insallah :)
yok daha bilerek kaldirdim ya daha sanci cekiyorum dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum ya agliyorum sancidan cok kotu bi durum ;(
insallah abla ya :-(Kiyamam canim allah yardimcin olsun insallah kavusurusun yavruna bir an evvel
sanci geldikce ikinsam faydasi olur mu yoksa bebek sikintiya girer mi ?
dun sabah saat 4.25 de aglumu kucagima aldim bizimm icin baya zordu cok ikinmama ragmen oglumun asaya inmesine yeterli olmadigu icin oglumu sikintiya soktu ebeler karnima bastira bastira cikardilar oglumu ama cok guzel bisey rabbim herkeze yasatsin ikimzde cok iyiyiz hamdolsun :)
sende saglikli bi sekilde alirsin insallah kucagina bebegini ebelern dedigini yaparsan zorlanmazsin merk etme benm bebek inmedi asaya o kadar iknmama ragmen kalp atislari duzensiz olmaya baslamisti o yuzden zorlandim ben ama insallah seninki cok kolay gecer korkma dua et sadeceCanim ya atlatmissin kavusmussunuz ya onemli olan o bende cok korkuyorum normal dogumdan bakalim hakkimizda hayirlisi
sende saglikli bi sekilde alirsin insallah kucagina bebegini ebelern dedigini yaparsan zorlanmazsin merk etme benm bebek inmedi asaya o kadar iknmama ragmen kalp atislari duzensiz olmaya baslamisti o yuzden zorlandim ben ama insallah seninki cok kolay gecer korkma dua et sadece