Doğuma Hazırlık Bebegin kesedeki halinden cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O zaman tek sayi cikiyo yani buna gorede erkek oluyor sanirim ay hadi bakalim Insallah Allahim herkesin gonlundekini hakkinda hayirlisiysa nasip etsin Insallah
Ben birşey sormak istiyorum peki bu hesaplamaya göre ilk çocuğunuz ne çıkıyor tek mi çift mi .inşallah allah gonlunuzdekini verir benim de hesabıma göre hamileysem erkek çıkıyor onun için merak ettim

Ben birşey sormak istiyorum peki bu hesaplamaya göre ilk çocuğunuz ne çıkıyor tek mi çift mi .inşallah allah gonlunuzdekini verir benim de hesabıma göre hamileysem erkek çıkıyor onun için merak ettim
Canim ilk cocugum kiz cikiyor ve kizim oldu bak ilkim 31 yasinda 6. ay gebe kaldim 28 cikiyor ..simdiki 34 yas 4.ay gebe kaldim 29 cikiyor hayirlisi bakalim Insallah gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsun

Canim ilk cocugum kiz cikiyor ve kizim oldu bak ilkim 31 yasinda 6. ay gebe kaldim 28 cikiyor ..simdiki 34 yas 4.ay gebe kaldim 29 cikiyor hayirlisi bakalim Insallah gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsun
Çok teşekkürler canım bende hesapladım ilk çocuklarım kız çıkıyor bunda erkek çıkıyor ve doğru çıkıyorlar inşallah doğrudur sağlıklı ogluşlar gelir bizede haydi hayırlısı olsun

Insallah ALLAH hayirlisini sagliklisini nasip etsin Insallah senin belli oldumu cinsiyet canm kac haftalik gebesin

Insallah ALLAH hayirlisini sagliklisini nasip etsin Insallah senin belli oldumu cinsiyet canm kac haftalik gebesin
Âmin inşallah önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesitabiki de ama insan olmayanı da istiyor en çok eşim için istiyorum deliler gibi sevdiğim can yoldaşımdan ona benzeyen bir oğlum olsun istiyorum. Yok benim cinsiyeti belli değil daha daha kalp atışlarını duymadık hayırlısı bakalım

Aynen cok dogru soyledin Valla olmayanida istiyor RABBIM hic olmayanada bizlerede saglikli evlatlar nasip etsin Insallah canim

7+1 günlük karından ultrason sizce kız mı erkek mi 2 kızım var benim de gönlümden geçen bir de erkek evlat hayırlısıyla. Hamilelik ayı ve yaşı erkek diyor, Çin, rus, kan yenileme, yüzük filan hepsi erkek ama bu resim sanki kız ne dersiniz hanımlar

Burdan okuyup anladigim kadariyla canim yanilma payininda cok olmasini da katarsak teoriye gore kiz Allah gonlundekini nasip etsin canim

Kizlar ben 12.haftaya girdim dr a sordum cinsiyeti sanirim nubtan bahsetti burdaki cizgiden anliyoruz ama seninki ne dik ne paralel tam belli degil dedi haftaya belli olacakmis size resimleri atiyorum

Eklentiler

• 20190613_153319.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 147
  • 20190613_153513.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…