- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Cinsiyeti ogrenir ogrenmez yazicam sana canim sozİnşallah Cinsiyet ögrenince bana da yaz canım bakalım ramzi teorisi tutuyor mu ❤❤
Canım kaç haftalık burdaKizlar yukledim sonunda tahmin sadece heyecandan kiz erkek farketmez saglikli olsun Allahtan baska bisey istemem ama merakta inkar etmiyelim hepimizde oluyor evet bekliyorum canlar
Şimdi gördüm 7 haftalık yazmışsın erkek olabilir inşallah gönlünden geçen olsunCanım kaç haftalık burda
Aminn cumlemizin gonlunden gecen hakkinda hayirlisiysa olsun 7+3 gunluk canimŞimdi gördüm 7 haftalık yazmışsın erkek olabilir inşallah gönlünden geçen olsun
Ben birşey sormak istiyorum peki bu hesaplamaya göre ilk çocuğunuz ne çıkıyor tek mi çift mi .inşallah allah gonlunuzdekini verir benim de hesabıma göre hamileysem erkek çıkıyor onun için merak ettimO zaman tek sayi cikiyo yani buna gorede erkek oluyor sanirim ay hadi bakalim Insallah Allahim herkesin gonlundekini hakkinda hayirlisiysa nasip etsin Insallah
Canim ilk cocugum kiz cikiyor ve kizim oldu bak ilkim 31 yasinda 6. ay gebe kaldim 28 cikiyor ..simdiki 34 yas 4.ay gebe kaldim 29 cikiyor hayirlisi bakalim Insallah gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsunBen birşey sormak istiyorum peki bu hesaplamaya göre ilk çocuğunuz ne çıkıyor tek mi çift mi .inşallah allah gonlunuzdekini verir benim de hesabıma göre hamileysem erkek çıkıyor onun için merak ettim
Çok teşekkürler canım bende hesapladım ilk çocuklarım kız çıkıyor bunda erkek çıkıyor ve doğru çıkıyorlar inşallah doğrudur sağlıklı ogluşlar gelir bizede haydi hayırlısı olsunCanim ilk cocugum kiz cikiyor ve kizim oldu bak ilkim 31 yasinda 6. ay gebe kaldim 28 cikiyor ..simdiki 34 yas 4.ay gebe kaldim 29 cikiyor hayirlisi bakalim Insallah gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olsun
Insallah ALLAH hayirlisini sagliklisini nasip etsin Insallah senin belli oldumu cinsiyet canm kac haftalik gebesinÇok teşekkürler canım bende hesapladım ilk çocuklarım kız çıkıyor bunda erkek çıkıyor ve doğru çıkıyorlar inşallah doğrudur sağlıklı ogluşlar gelir bizede haydi hayırlısı olsun
Âmin inşallah önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesitabiki de ama insan olmayanı da istiyor en çok eşim için istiyorum deliler gibi sevdiğim can yoldaşımdan ona benzeyen bir oğlum olsun istiyorum. Yok benim cinsiyeti belli değil daha daha kalp atışlarını duymadık hayırlısı bakalımInsallah ALLAH hayirlisini sagliklisini nasip etsin Insallah senin belli oldumu cinsiyet canm kac haftalik gebesin
Aynen cok dogru soyledin Valla olmayanida istiyor RABBIM hic olmayanada bizlerede saglikli evlatlar nasip etsin Insallah canimÂmin inşallah önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesitabiki de ama insan olmayanı da istiyor en çok eşim için istiyorum deliler gibi sevdiğim can yoldaşımdan ona benzeyen bir oğlum olsun istiyorum. Yok benim cinsiyeti belli değil daha daha kalp atışlarını duymadık hayırlısı bakalım
Burdan okuyup anladigim kadariyla canim yanilma payininda cok olmasini da katarsak teoriye gore kiz Allah gonlundekini nasip etsin canimEki Görüntüle 2278688
7+1 günlük karından ultrason sizce kız mı erkek mi 2 kızım var benim de gönlümden geçen bir de erkek evlat hayırlısıyla. Hamilelik ayı ve yaşı erkek diyor, Çin, rus, kan yenileme, yüzük filan hepsi erkek ama bu resim sanki kız ne dersiniz hanımlar
Cinsiyetini öğrendinizmi acaba?Aynen cok dogru soyledin Valla olmayanida istiyor RABBIM hic olmayanada bizlerede saglikli evlatlar nasip etsin Insallah canim
Kiz canim ogrendimCinsiyetini öğrendinizmi acaba?
Ramzi teorisi çürüdü yani sizinleKiz canim ogrendim
Tum teoriler curudu canim nubada erkek dediler hepsi fos cikti :)Ramzi teorisi çürüdü yani sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?