Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Yumurtaliklari hantalmiş gelismiyor diyor doktorlar. Yaptigi asilama sayisini o bile unuttu ama yumurta catlamiyor. Son bi tup bebek sansi kalmiş
Yaşı kaç... kocası minnet ediyor mu.. bir uzaktan akrabamız vardı.
. 8 sene olmadi çocukları.. kocası direk söylemiyormuş ama hep bahane arıyormuş, kotu davranıyormuş
. Allah onlara 8 sene sonra nasip etti bir ogllari oldu.. allah bağışlasın..

Yaşı kaç... kocası minnet ediyor mu.. bir uzaktan akrabamız vardı.
. 8 sene olmadi çocukları.. kocası direk söylemiyormuş ama hep bahane arıyormuş, kotu davranıyormuş
. Allah onlara 8 sene sonra nasip etti bir ogllari oldu.. allah bağışlasın..
Allah bagislasin ... bizimki kocasi alttan aliyor devamli morali iyi olsun diye uğrasiyor. gorsen oyle bi ustune titriyorki, Sagdan soldan dediler uzulme Allahtan senden degil ondandir dediler, baktin olmuyor yeniden evlenirsin. Kayinim asla dedi ben kiyamam esime dedi ben elimden gelen herseyi yaparim baktik olmuyor nasip degilmiş deriz oturyrz evimizde dedi.

Allah bagislasin ... bizimki kocasi alttan aliyor devamli morali iyi olsun diye uğrasiyor. gorsen oyle bi ustune titriyorki, Sagdan soldan dediler uzulme Allahtan senden degil ondandir dediler, baktin olmuyor yeniden evlenirsin. Kayinim asla dedi ben kiyamam esime dedi ben elimden gelen herseyi yaparim baktik olmuyor nasip degilmiş deriz oturyrz evimizde dedi.
Ay ne iyi bir eş demek ki karısına o kadar değer veriyor va aşık.. peki kaynanan ne diyor bu duruma..

Aşk evliliği mi yaptılar
...

Evet canim aşk evliligiydi.
Kiz komşum 26 senedie evli ve ćocuklari olmuyodu .. baya bi yontemden sonra pes ettiler .. 2 sene once eltisi ona kendi oğlunu vermis. Demis al kendine buyut. E malum maddi durumuda eyi ya maksat kimseye kalmasin. Ve Allahin emri ya şimdi hamile 26 sene sonra ilkez hamile. 8 ay oldu. Cinsiyetini sordum soylemedi bilmiyom dedi .. nazar deger diye korktu yazik. Malum ilk. Bilmezki herkeste var kim ona nazar edecek.

Kiz komşum 26 senedie evli ve ćocuklari olmuyodu .. baya bi yontemden sonra pes ettiler .. 2 sene once eltisi ona kendi oğlunu vermis. Demis al kendine buyut. E malum maddi durumuda eyi ya maksat kimseye kalmasin. Ve Allahin emri ya şimdi hamile 26 sene sonra ilkez hamile. 8 ay oldu. Cinsiyetini sordum soylemedi bilmiyom dedi .. nazar deger diye korktu yazik. Malum ilk. Bilmezki herkeste var kim ona nazar edecek.
Olsun nazar bu.. sadece tek olana nazar değmiyor ki.. allah ona bağışlasın.. e o oğlanı ne yapacaklar ona da yazık ya ailesi başka..oğlan kaç yaşında.. kadın kaç yaşında hamile kaldı..

ama aşkmış inşallah tez zamanda allah onlara da nasip etsin... artik onlara da dua edicem..ven doğum sancılarım sırasında aklıma gelen herkese dua ettim..
Kiz bende dogumda çok dua ediyom .. sanki Allahim tek tek aklima getiriyo. Millet diyo biz can derdine giriyoz kimse aklimiza gelmiyor diye.. vallah cok dua ediyom çocugu olmayana kizi olup oglu olmayana .. benden sonra dogum yapacak bayanlara.. ve Anneme babama .. hatta cocuklarima.

Olsun nazar bu.. sadece tek olana nazar değmiyor ki.. allah ona bağışlasın.. e o oğlanı ne yapacaklar ona da yazık ya ailesi başka..oğlan kaç yaşında.. kadın kaç yaşında hamile kaldı..
Oglan zaten kendi anasini babasini biliyodu geri verdiler. Zaten amca yenge diyordu onlara. Kadin 40 kocasi 52 yasindaydi

Back
X