• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Havalianne__ Havalianne__ bana da bi yorum yaparmısın rica etsem:) çok ortada senin yorumunu merak ediyorum.. Burda 9 haftalık ve karından çekildi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 140
Havalianne__ Havalianne__ rica etsem benim fotoğraflarada bakarmısın ilki alttan 5.hafta diğerleri karından 7. Haftada çekildi merakdan ölüyorum içime sürekli kız diye doğuyor ama kısmet Allah bilir tabii:KK49:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 119
merhaba hanımlar ben daha önce koymuştum buraya resim kimisi kız kimisi erkek demişti. Havalianne__ Havalianne__ de senin bebek bizimle oynuyor bir sağda bir solda demişti. öğrendim cinsiyetini geçen hafta yardımcı olur belki diye yazmak istedim. inşallah oğlum olacak, çok istemiştim ben hamile kalmadan öncesinden beri oğlum olmasını ve şükürler olsun doktor teyzemiz oğlun olacak dedi darısı tüm isteyenlere inşallah

merhaba hanımlar ben daha önce koymuştum buraya resim kimisi kız kimisi erkek demişti. Havalianne__ Havalianne__ de senin bebek bizimle oynuyor bir sağda bir solda demişti. öğrendim cinsiyetini geçen hafta yardımcı olur belki diye yazmak istedim. inşallah oğlum olacak, çok istemiştim ben hamile kalmadan öncesinden beri oğlum olmasını ve şükürler olsun doktor teyzemiz oğlun olacak dedi darısı tüm isteyenlere inşallah

Hayırlısı olsun cnm,yeni mi öğrendin cinsiyetini

Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Back
X