- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.181
7 haftalık karından usg görüntüleri.size zahmet yorumlar mısınız..Havalianne__ teşekkürler
Kız gibi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 haftalık karından usg görüntüleri.size zahmet yorumlar mısınız..Havalianne__ teşekkürler
Teşekkürler inş hayirlisiErkek gibi cnm
Canim 12 + gibi nup teorisine bakar varsa 6-7 hafta usg paylas canim 12+ oldugunda nup teorisi ne usg paylasirsin tatlim :) linke tiklarsan nup teorisine usg paylasirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-2087
Hayir canim ogrenemedim rabbim nasip ederse bugun doktora gidecegim doktorda insallah gonlumdekini saglikla soyler insallah .. aminCnm senin belli oldumu bebislerin cinsiyeti
Doktordan dönmüş olmalısın doktor ne dedi canım. Cinsiyetler belli mi? Bende merak ediyorumHayir canim ogrenemedim rabbim nasip ederse bugun doktora gidecegim doktorda insallah gonlumdekini saglikla soyler insallah .. amin
Ne zamandır yoktun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canımCnm senin belli oldumu bebislerin cinsiyeti
Canim soylemedi daha kucukler dedi 15+4 digeri 15+1 canim sagliklilar sukur birde gonlumdekini nasip eder rabbim insallahDoktordan dönmüş olmalısın doktor ne dedi canım. Cinsiyetler belli mi? Bende merak ediyorum
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkları yerinde. Aşlah gönlündekini de nasip eder inşallahCanim soylemedi daha kucukler dedi 15+4 digeri 15+1 canim sagliklilar sukur birde gonlumdekini nasip eder rabbim insallah
Ne zamandır yoktun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım
Şükür bende iyiyim artık 34 haftayı doldurmak üzereyim. Benim bayağı az kaldı artık. Hepimiz Sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah canımIyi cnm cok sukur az kaldi walla artik hepimizin :) buyuduk.. Senin nasil gidio cnm
Canim soylemedi daha kucukler dedi 15+4 digeri 15+1 canim sagliklilar sukur birde gonlumdekini nasip eder rabbim insallah
Bana da yorum yazar mısınız
Soylemedi hic birsey universite hastanesine gittim dun griptim acil olarak gittim israr ettim soyleyemem dedi meraktayim canim bu hafta cuma tekrar gidecem doktoruma insallah soyler saglikla gonlumuzdekini nasip etsin yaradanim.. aminTahmindede mi bulunmadi cnm
Ben erkege benzettim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallahBana da yorum yazar mısınız
Bana da yorum yazar mısınız
Yorum alabilir miyim 9+1Eki Görüntüle 1835976