Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhabalar vizede yorum yapar mısınız 12 hafta 6 günlük doktora sordum belli değil soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi dalga geçer gibi

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
Eki Görüntüle 2307451 Merhabalar vizede yorum yapar mısınız 12 hafta 6 günlük doktora sordum belli değil soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi dalga geçer gibi
Nubu göremiyorum görüntü olarak kıza benzettim varsa 11 hafta paylaşın netleştirim kızmı erkekmi

Ögrendinizmi 11 hafta 12 hafta usg paylaşmadınız sanırım

Cevabınız için çok teşekkür ederim Elimde 7+5 karından ultrason var.
Şu anda 13. Haftam içindeyim
Tarama testi istemediğim için o hafta civarı gitmedim doktora 5 ekime randevum var o zaman öğrenicem inşallah mutlaka haberdar ederim oldukça merak ediyorum üçüncü olduğu için sanırım hemencik çıktı karnım. Daha çok erken ama çok hafif hareketlerini algılayabiliyorum fakat bu ilk yada ikinci bebeğim olsa ayırt edebilirmiydim , hiç sanmıyorum şimdi ben bu hissi bi yerden tanıyorum durumu gibiben 7+5 olan ultrasonumuda paylaşayım yorumunuzu merak ediyorum

Sağa yakın kız gibi sanki

Ay ağzınız bal yesin inşallah
İki oğlum var üçüncüsüde elbet başım üstüne lakin budurumda tabi küçük bir kız beklentisi oluyor
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim tekrar, mutlaka yazacağım sonucu inşallah

İnşallah canım benim de iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum malesef ikinci kez boş gebelik yasıyorum bana dua edermişin Rabbim nasip etsin inşaalllah kızdır bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…