- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.241
Buna göre kızEki Görüntüle 2306406 kızlar benimki 6+0 haftalik katından usg
11 yada 12 hafta nub için paylaşırsınız
Kız gibi
Insallah hayirlisi ile once saglikli olsunKız gibi
Nubu göremiyorum görüntü olarak kıza benzettim varsa 11 hafta paylaşın netleştirim kızmı erkekmiEki Görüntüle 2307451 Merhabalar vizede yorum yapar mısınız 12 hafta 6 günlük doktora sordum belli değil soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi dalga geçer gibi
Maalesef 11 haftalık yok görüntü olarak derken neye bakıyorsunuz acabaNubu göremiyorum görüntü olarak kıza benzettim varsa 11 hafta paylaşın netleştirim kızmı erkekmi
ÖgrendinizmiEki Görüntüle 2295704
Buda benim minnoş 5 hafta 5 günlükken vajinal ultrason görüntüsü kalp atışını duyamadım ama gördük çok şükür
Benim kesede elips şeklinde deneyimli hanımlar sizce
kız mı erkekmi acep :)
Banada yorum yapabilirmisin canımÖgrendinizmi11 hafta 12 hafta usg paylaşmadınız sanırım
Net olmamakla birlikte kız diyorum 11 hafta yada 12 hafta olmalı kaç hafta usgnizBanada yorum yapabilirmisin canım☺
9+2 deyim çok teşekkür ederimNet olmamakla birlikte kız diyorum 11 hafta yada 12 hafta olmalı kaç hafta usgniz
Tam net demiyorum dedim onun için 11 yada 12 hafta usg paylaşın netleştirelim9+2 deyim çok teşekkür ederim ☺ ama nerden nasıl anladın merak ediyorum
Çok teşekkür ederim o halde 2 hafta sonraki görüntüyü paylaşırım yineTam net demiyorum dedim onun için 11 yada 12 hafta usg paylaşın netleştirelim
Ögrendinizmi11 hafta 12 hafta usg paylaşmadınız sanırım
Sağa yakın kız gibi sanki
Sağa yakın kız gibi sanki
İnşallah canım benim de iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum malesef ikinci kez boş gebelik yasıyorum bana dua edermişin Rabbim nasip etsin inşaalllah kızdır bebeğinAy ağzınız bal yesin inşallah
İki oğlum var üçüncüsüde elbet başım üstüne lakin budurumda tabi küçük bir kız beklentisi oluyor
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim tekrar, mutlaka yazacağım sonucu inşallah
5+5 göre erkek 7+5 olmuyor kese konumu artık bebek yer değiştiriyor o haftalarda dediğim gibi kese tutmaya biliyor en iyi sonuç nub teorisi bakalım sizde kese tutacakmı 5+5 göre erkek tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?