Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kızlar merak ettim bioritim ne banada bakarmısınız 16 haftalık hamileyim bebegin kafası karnımda solda duruyomoş doktor öyle dedi en son adetim 22 ocak 2011 ilişki sadece son ilişkim 16 17 filan banada bakarsanız sevinirim

banada bakarsan sevinirim benim d tarh 05. 08. 1983 eşim dog tarh 10.02.1981 son adet tarihim 22.02.2011 ilişkim 15 en son 17
şubat ayı icinde doktor bana bakmıştı ultrasonla hamile degilsin demişti bana tüp bebek önermişti hamile kaldıysam 16 dan sonra oldu

canım kullandığın çin takviminin linkini atabilir misin? ya da bana bakabilirsen sevinirim :)
hamile kaldığım yaş 26, ay şubat.

teşekkürler...

sat 22 nisan 2011 . eşimin doğum tartihi 10.07.1975 benim 21.09.1981 bana da bakar mısın canım 4 haftalık gebeyim:)

ya bende bıorıtmde yardım ıstıyorum lutfennnnn

ben 13,06,1988de dogdum
eşim 17,05,1985 de dogdu
sat 06,04,2011
ayy yardımlarınızı beklıyorum :)

5-6 haftalıkkenki usg resmi olmuyor
7-8-9 haftalık olması lazım
sendede tutmuş zaten.hayırlı olsun bebegin

selam ben 10/03/2011 tarihinde hamile kaldım doktor 2. ayında kıza benzettim dedi bu kadar ufakken cinsiyet tahmini olabilirmi ayrıca sizin bu konudaki bilgilerinizden faydalanmak isterim yardımcı olabilirmisiniz

kızlar gebeliğimim başlarında bu toğiğe bakmıştım şimdi cinsiyeti belli oldu sizlerle paylaşayım dedim. inanmak hiç doğru değil ve ben bu takvime göre gebe kalmadım amaa benim çin takvimine göre 3 gebeliğimdede tutuyor. yani 2 kızım vardı şimdi oğlum olacak. bebek kesesine ultrason kağıdına bakıldığında sol tarafta yani karnımdaki duruşuna göre ise sağımda duruyordu.

çok merak ettim şimdi..
benim bebeğim 9 haftalık.7 haftalıkken gitmiştik doktora.kağıdım evde..
acaba ne tarafta..akşama da az kaldı ama...saatler geçmez şimdi..

selam kızlar. bebeğimin 7 haftalık usg resminde sağda görünüyordu. dün öğrendim ki kızım olacakmış. bende tuttu. çok mutluyum çok:76:

şimdi bana muhalefet diyeceksiniz ama ne yapim

ben bakıyorum bakıyorum vallahi tam ortada sırt üstü yatıyo şezlonkta gibi ne şimdi bu

benım dogum tarıhım 27 02 1987 eşimin doğum tarihi 16 06 1980 hamile kaldıgım gece 9 yada 10 haziran gecesi kaldım eminim cevap verırısen sevınırım hamileyim ama ne kadarlık bılmıyorum muhtemelen gec dollenme dedı doktorum cuma konrtrolum varr

kızlar banada bioritm bakarmısınız,
ben baktım ama anlamadım biraz karışık geldi bana.
benim doğum tarihim 04.08.1978 eşimin 01.04.1977 ilişki günü 10.05.2011

benim kafam şuna takıldı ultrason kağıdına göremi? sağı solu bakıcaz yoksa karna göre kağıda göre sağda benim ama karın duruşunda solda kalıyor ..nasıl oluyor..? bilen açıklarsa...:26:

ultrason kagidina direkt olarak karsidan baktigim zaman bebiş de direkt solda.....

erkek mi simdi? bioritimli rus takviminde kız cikti..... çin takviminde erkek... benim içime erkek doğdu ilk olarak...

(sağlıkla, hayırlısıyla doğurmak, büyütmek nasip olsunda kız olsun, erkek olsun başımızın tacı)

benim kafam şuna takıldı ultrason kağıdına göremi? sağı solu bakıcaz yoksa karna göre kağıda göre sağda benim ama karın duruşunda solda kalıyor ..nasıl oluyor..? bilen açıklarsa...:26:

evet benımde kafam buna takıldı ultrason resmıne bakınca bana gore sag sol mu resme gore sag solmu onuda bı bılsek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…