Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benim kızım ultrasona uyuyor ama bio ritim şüpeli.
kızıma hamile kaldığım günden bi gün önce kız bi gün sonra erkek kaldığım günse nötr..yani yeşil dahil tüm çizgilerin çakıştığı günmüş.ama yumurtlama günüme kalırsa erkek olması lazım.ben yum günümden iki gün önce olmuştu...karışık bi durum yani tam tuttuğunu söleyemem....
üs telik benim çtığım topikte ben sayım yapıcaktım zaten.madem sen uğraşacak vakit buluyorsun elara benim topikte tutan tutmayan bellidir.onlarıda buraya eklede hepsi aynı yerde dursunda bi işe yarasın bari......

mimoza tarihlerini bana özelden atsana merak ettim bide ben bakayım
ayrıca takip ettigim 3 sayfam var,senin topigi tek tek okuyup sonucları buraya aktaramam,cok vaktimi alır.
ama istersen sen sonucları yaz ben bu topige eklerim,derli toplu olsun biyereden takip edelim diyorsan eger.

matematigin topiktekilere daha önce baktıgım için onları aktardım buraya zaten.

senacihan
kasım 19-20-21-22
şubat 13-14-15-16-17-18-19-22-21-22
mart 11-12-13-14-15-16-17

bunlar erkek günlerin.
regli dönemlerin denk gelemzse o tarihler geldiginde erkege yatkın günlerinide veririm.

çok sağol canım.bu günlerden hangisi yumurtlama günüme denk geliyosa o zaman denicem.

kızlar benım usg saga yakın kız dıyorum ama bılmıyorum

bırde yuvarlak yuvarlak olunca ne oluyordu kese

attachment.php

cnm doktor benım satımı degıstırdı

7 agustos yaptı
Ağustos 21, 2010 muhtemelen hamıle kaldıgım tarıh ınternet hesabına gore
esım 18 hazıran 1981
ben 08 mayıs 1985

Son düzenleme:
cinsiyetine ne demiştim? listeye ekleyim senide
kesede sagdamı soldamı duruyor ona bakmışmıydın

bioritme göre kız ve erkeğe yatkın gün demiştin ama kız çizgisi ağır basıyor dedin tahminin kızdı. 9 haftalık usg yok ama 13 haftada kafası solda demiştim zaten az kaldı 3 gün sonra öğrenicez inşallah gösterir:CüvCüv:

cinsiyetine ne demiştim? listeye ekleyim senide
kesede sagdamı soldamı duruyor ona bakmışmıydın

bioritme göre kız ve erkeğe yatkın gün demiştin ama kız çizgisi ağır basıyor dedin tahminin kızdı. 9 haftalık usg yok ama 13 haftada kafası solda demiştim zaten az kaldı 3 gün sonra öğrenicez inşallah gösterir:CüvCüv:

kaç haftalık oldu canım bende merakla bekliyorum burada ki tahmine göre kız ama benim içimden hep erkek geçiyor öyle bir his dogdu

kaç haftalık oldu canım bende merakla bekliyorum burada ki tahmine göre kız ama benim içimden hep erkek geçiyor öyle bir his dogdu

Bugün 17 hafta oldu canım özel bi yere gitcektim ama netleşsin diye tuttum kendimi daha doğrusu eşim istemedi yanılma olmasın diye Allah gönlümüzdekini verir inşallah

Bugün 17 hafta oldu canım özel bi yere gitcektim ama netleşsin diye tuttum kendimi daha doğrusu eşim istemedi yanılma olmasın diye Allah gönlümüzdekini verir inşallah

iyi dayanmışsın valla canım ben çatlardım kesim :))) 10 haftalıgım çarçambaya gidecem 2 hafta sonra tekrar giderim belki gözükür diye ne sabırsızım sizin yaptıgınız en dogrusu ama işte sabır edememCADIARZU

iyi dayanmışsın valla canım ben çatlardım kesim :))) 10 haftalıgım çarçambaya gidecem 2 hafta sonra tekrar giderim belki gözükür diye ne sabırsızım sizin yaptıgınız en dogrusu ama işte sabır edememCADIARZU

bende çatlıyorum meraktan ama görümceme önce kız dedi doktoru kendini alıştırdı iki hafta sonra erkek dedi erkek oldu oyüzden eşimde istemedi ayda bir kontrol olduğu içinde bekledik işte :CüvCüv:

başınız sagolsun gulşahh
senin usg de bebek sagdaydı dimi???
göstermedigine göre kız olabilirr belkiii
Allah gönlüne göre evrsinn inş

buna göre cinsiyeti kızzz
dogum tarihi ve ilişki günlerinide yaz bioritimede bakayım

cnm ilişki gününü bilmiyorum pc de programdaydı süresi dolunca silindi....1 kızım var erkek olsun isterim ama herşeyin hayırlısı ...

kızlar benim miniğim nereye yakın anlamadımmmm.

tanıştırim bu benim minik solucanım zemuszemus

saga yakın buna göre bebek kızzz.kac haftalık usg resmi?
ilişki tarihini hatırlıyorsan yaz biopritimede bakayımm.dogum tarihinide yaz

benim bebeğimin hem sağıma yerleşmiş hem de kesenin içinde bayaa bi sağdaydı -ikisi de ultrasona göre sağ- sürekli limon yedim, hala da ağzıma tatlı koymuyorum. serbest bhcg 77 çıktı. yani her şey kız diyordu hani gönlümde kızdan yanaydı. ama doktorum bu gün %99 erkek dedi. hayırlısı olsun. bioritme bakamadım. benim bebeğim tüp bebek. sadece bulantım az oldu. hihoyyyt hihoyyyt

benim bebeğimin hem sağıma yerleşmiş hem de kesenin içinde bayaa bi sağdaydı -ikisi de ultrasona göre sağ- sürekli limon yedim, hala da ağzıma tatlı koymuyorum. serbest bhcg 77 çıktı. yani her şey kız diyordu hani gönlümde kızdan yanaydı. ama doktorum bu gün %99 erkek dedi. hayırlısı olsun. bioritme bakamadım. benim bebeğim tüp bebek. sadece bulantım az oldu. hihoyyyt hihoyyyt

canım tüp bebiş miiiiiii hayırlı olsuuuuuuun hangi gün yerleştirdiler bebişi doğum tarihini bide gününü yazarmısın çok merak ettim bioritim onda da bakılır mı acaba _?

Back
X