Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

canım 8+6 haftalık burda çileğim :)

09-08-1983 doğum tarihim.
ilişki tarihim 14-08-2010
ya da 16-08-2010

dr.um geç döllenme diyor

ben biraz baktım tabi elara daha iyi anlıyor ama benim baktığıım kadarıyla 14 ağustos kız ağır basıyor 16 ağustosta erkek -

ben biraz baktım tabi elara daha iyi anlıyor ama benim baktığıım kadarıyla 14 ağustos kız ağır basıyor 16 ağustosta erkek -

bence erkek ama hayırlısızemuszemus benim bildiğimm minik kemikli boylu olan kız. büyük kemikliler ve boyu uzunlar erkek olıomuş:kedi:

bence erkek ama hayırlısızemuszemus benim bildiğimm minik kemikli boylu olan kız. büyük kemikliler ve boyu uzunlar erkek olıomuş:kedi:

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah sağlıklı sıhatli hayırlı gönlünün istediği gibi bir bebişin olurrr

canım tüp bebiş miiiiiii hayırlı olsuuuuuuun hangi gün yerleştirdiler bebişi doğum tarihini bide gününü yazarmısın çok merak ettim bioritim onda da bakılır mı acaba _?

teşekkür ederim.. rabbim isteyen herkese versin. aminnn :Saruboceq:
doğum tarihim 21.03.1981 transfer tarihi: 14.07.2010

teşekkür ederim.. rabbim isteyen herkese versin. aminnn :Saruboceq:
doğum tarihim 21.03.1981 transfer tarihi: 14.07.2010

canım senin için kıza yatkın olduğun bi günde yapmışlar transferi cinsiyeti erkekti dimi hayırlısı inşaAllah Rabbim isteyen herkeze versin önce sağlıklı olması

Son düzenleme:
kızlar mrb ben ilk dr gittiğimde 6 haftalıktım tam sol köşedeydi bebişko şuanda 13 hftlıgım daha cınsıyetını bılmıyorum bakalım nolcak hyırlısı.....

kızlar bı yanlıs anlılma vr sanırım ltrason goruntusune bakınca bana göre karsıdan yani tam solumda kalıyor bu arada
eşimin 27 ağustos
benim 27 temmuz
hamile kalmtarihin 20 yada21 temmuz (sehir dısından 2 gunlugune kocısın yanına gitmiştim hmılekalmakıcın nsip işte)
sat 07 temmuz
cok merak edıyorum cınsıyetını hayırlısı olur ınsallah

kızlar bı yanlıs anlılma vr sanırım ltrason goruntusune bakınca bana göre karsıdan yani tam solumda kalıyor bu arada
eşimin 27 ağustos
benim 27 temmuz
hamile kalmtarihin 20 yada21 temmuz (sehir dısından 2 gunlugune kocısın yanına gitmiştim hmılekalmakıcın nsip işte)
sat 07 temmuz
cok merak edıyorum cınsıyetını hayırlısı olur ınsallah

27 temmuz yıl kac ??

aaa pardon cnm ya
benim 27 temmuz 1986
eşimin 27 ağustos 1982
sat 07 temmuz 2010
muhtemel hamile kalma tarihim 20-21 temmuz 2010

evet arkadaşlar
bn yazmıştım daha öncede bebeğimin kesesi sola daha yakındı ve oğluşumuz olucakmış.
doğru çıktı bende:)

simdi baktim eski ultrasonlara benimde kesenin sagindaymis melegim ve kizim olucak nasipse:ecrin_bebek:

Back
X