Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

bilmiyorumkismile yaw bişey sorabilirmiyim? elimizde ki usg resmine göre mi sağ sol ayrımı yapıcaz yoksa resimde sağ gözüken yer vücudumuzda sol ya ona göremi bakıcaz
kesin emin olmak istiyorum bu testin doğruluğundan saçma geldiyse kusura bakmayın bilmiyorumkismile

benim sayfamda çıkardığım istatistiğide bio ritmi tutanlara tutmayanlara ekle elara hepsi bi yerde dursun.daha ii olur

fhna tuttu
buzmavi tutmadı
funmak tutmadı
yasminkamu beklemede
arzum44 tuttu
nidah tuttu
sadrazam33 tutmadı
dilem tutmadı
vandetta tuttuı
ezelce tutmadı
gülnisa tutmadı
dimuserver tuttu
erenhava tuttu
gonca85gonca tuttu

ben bakıyorum usg fotoma. ama göbeğime doğrumu sağda ya da solda veya usgnin görünüşüne göremi sağ ya da solda anlamadım. usg fotosundan bir tüslü yönünü hesaplayamadım. birde bebeğin sağda yada solda olması döllendiği yumurtalıkla ilgili değil mi? sağda söllendiyse sağa yatkın, solda ise soladır die biliyorumbilmiyorumkismile

elara bana da bakabilirmisin??

benim = 19.06.1981
eşim=05.07.1980
sat =18 Agustos
Hamile kaldıgım ilişki tarihi=02 Eylül

Şu an 7+5' im...Kagıda baktım ama neye göre sag ya da sol bilemedim..Hayırlıısı olsun inşallah

resim ekliyorum baktığımda resme sağda vucuduma göre sol.
ama zaten rahime baktığımda sağ oluyo

Son düzenleme:
hayırlısı sağlıklı olması benim için herşeyden önemli
ablamında kızı olacak ona sorayım yarın ne taraftaymış bebek.test etmiş oluruz

eleracim birde bana bisey desen cok merakliyim kaydirigubbakcemile3

:)) senin bebiş soldamıydı?? kac haftalık usg idi
bioritime bakmsamıştım sana dimi.tarihleri hatırlıyorsan ver bakayımm

bilmiyorumkismile yaw bişey sorabilirmiyim? elimizde ki usg resmine göre mi sağ sol ayrımı yapıcaz yoksa resimde sağ gözüken yer vücudumuzda sol ya ona göremi bakıcaz
kesin emin olmak istiyorum bu testin doğruluğundan saçma geldiyse kusura bakmayın bilmiyorumkismile

usg resmini eline alıp direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı diye bakcan

ben bakıyorum usg fotoma. ama göbeğime doğrumu sağda ya da solda veya usgnin görünüşüne göremi sağ ya da solda anlamadım. usg fotosundan bir tüslü yönünü hesaplayamadım. birde bebeğin sağda yada solda olması döllendiği yumurtalıkla ilgili değil mi? sağda söllendiyse sağa yatkın, solda ise soladır die biliyorumbilmiyorumkismile

yukardaki arkadaşa yazdım nasıl bakacagını

elara bana da bakabilirmisin??

benim = 19.06.1981
eşim=05.07.1980
sat =18 Agustos
Hamile kaldıgım ilişki tarihi=02 Eylül

Şu an 7+5' im...Kagıda baktım ama neye göre sag ya da sol bilemedim..Hayırlıısı olsun inşallah

kız yatkın günde olmuş.1 gün sonrasıda kız gününe geciyorr

usg resminede yukarda yazdım nasıl bakacagını.bakıp sonucu yazarmısın

resim ekliyorum baktığımda resme sağda vucuduma göre sol.
ama zaten rahime baktığımda sağ oluyo

resimi görmedim.senin sölemene göre kız oluyor ozaman
tarihlerini ver bioritime de bakayım

benim sayfamda çıkardığım istatistiğide bio ritmi tutanlara tutmayanlara ekle elara hepsi bi yerde dursun.daha ii olur
tmm mimoza ekleyimm

Back
X