Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

içine doğan arkadaşlar olursada bebişimin resımlerıne yorum yapabilüüü :))

merhaba canım.
ben ne dersem tersi çıkıyor.bunu burda ve gerçek hayatta çok denedim.sana kız diyorum içimden gelen his bu..
ama ben kız dersem mutlaka erkek çıkar.
aptala malum olur
akıllıya da tersi malum olurkaydirigubbakcemile3
az kalımış görücez bak mutlaka erkek olur ben kız dediysem.

merhaba canım.
ben ne dersem tersi çıkıyor.bunu burda ve gerçek hayatta çok denedim.sana kız diyorum içimden gelen his bu..
ama ben kız dersem mutlaka erkek çıkar.
aptala malum olur
akıllıya da tersi malum olurkaydirigubbakcemile3
az kalımış görücez bak mutlaka erkek olur ben kız dediysem.

Liza bende tam tutturacağın tutuyormuş :roflol::roflol: Tabi Rabbimden gelen kız olsun erkek olsun hepside baldan tatlı bana ama 2 kızım var azda erkek bebek sevek demi :)))
Çok garıp gelir pipisi falan ama alışırız yafff:roflol:

Saol canım a.s.

Ayy inşallahhhhhhhh elara:asigim: annem hep sağdan canlanınca erkek derdi ama olsun varsayımı bile hoş şayet çok strese giriyorum bu cinsiyet konusunda ara sıra

içimden bi his erkek olcak aynı eşime benzıyecek desede bir his de kızın olcak dıyo
Valla hiç hatırlamıyorum bakmış mıydın :(( unutkanlık hat saffada bende
bu günlük bu yeter ama çok fazla kurcalamıym :))

erkek erkek erkek :)))

yesilyol kizlarinda hamilelin nasil gecti ve bunda nasil geciyor ?

1 kızım ikizdi rabia 4buçuk 5 aya kadar sonra ikizlerin birisi öldü ayrı keselrde oldugu için doğumda bebegin eşi gibi oda geldi
hamıleligim ilk aylaında çok limon yedım ama sonra tatlıyı çok yedim hep abur cuburdu yedıklerım ve doğuma kadar ara ara hep mide bulantısı istifar yaşadım
2 kızımda da ilk üç ay mide bulantısı vardı ondada ilk aylar ekşi elma yedım sonralarda yine tatlıya dödüm
bunda ise 5 ila 8 hafta arası sabahları az midem bulanır gibi oluyordu birseyler yeyince gecıyordu bundada ekşiyi seviyorum ama özellıkle kırmızı ete karşı bi ilgim var paça ve işkembe çorbasınıda çok arıyorum sarımsaklı falan seviyorum
tatlıyı her zaman çok severım ama şuan çok aram yok ama bunlar psikolojikte olabılır dıyorum
birazda bu sorunlu gecıyo baş ağrısı,hafif kanama falan
inşallah bir sorun olmaz
bukadarrr :)) çokmu uztattım ne :dance:

1 kızım ikizdi rabia 4buçuk 5 aya kadar sonra ikizlerin birisi öldü ayrı keselrde oldugu için doğumda bebegin eşi gibi oda geldi
hamıleligim ilk aylaında çok limon yedım ama sonra tatlıyı çok yedim hep abur cuburdu yedıklerım ve doğuma kadar ara ara hep mide bulantısı istifar yaşadım
2 kızımda da ilk üç ay mide bulantısı vardı ondada ilk aylar ekşi elma yedım sonralarda yine tatlıya dödüm
bunda ise 5 ila 8 hafta arası sabahları az midem bulanır gibi oluyordu birseyler yeyince gecıyordu bundada ekşiyi seviyorum ama özellıkle kırmızı ete karşı bi ilgim var paça ve işkembe çorbasınıda çok arıyorum sarımsaklı falan seviyorum
tatlıyı her zaman çok severım ama şuan çok aram yok ama bunlar psikolojikte olabılır dıyorum
birazda bu sorunlu gecıyo baş ağrısı,hafif kanama falan
inşallah bir sorun olmaz
bukadarrr :)) çokmu uztattım ne :dance:

3 hamilelindede bulanti yasinca kafam karisti canim kaydirigubbakcemile3 ama et,e asermen belki erkek olabilir balik et gibi seylere asermek genelde erkek cocuklarinda olurmus,kizlarinda ve bu hamilelinde gögüs agrilarin varmis ilk haftalari önemli

Ayy inşallahhhhhhhh elara:asigim: annem hep sağdan canlanınca erkek derdi ama olsun varsayımı bile hoş şayet çok strese giriyorum bu cinsiyet konusunda ara sıra

içimden bi his erkek olcak aynı eşime benzıyecek desede bir his de kızın olcak dıyo

evett anneannem babaannemde erkek cocuk saga yerleşir derlerdi.hayırlsıı bakalımm
senin ve eşinin dogum tarihini ve ilişkiye girdigin tarihleri buraya yaz yada özelden mesaj at bioritimede bakayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara benim de bioritmime bakarmisin rica etsem benim 29.05.1980 esimin 21.11.1977
5 aylik hamileyim ama doktorum bir türlü karar veremedi hangi cinsiyet olduguna bilmiyorumkismile yardim edersen cok sevinirim:1rolleyes:

hamile kaldıgın ilişki günlerinin tarihleride lazımm
onlarıda yazarsan bakarım

O KIZIN OLACAK DİYEN SES SENİ,N İÇİNDE Kİ KORKU CANIMkaydirigubbakcemile3 AYNINDAN BNDE DE WAR BU DEFAKİ EK DİORUM AMA KORKARAKTA KIZ GEÇİOohaoldumsmile GERÇİ FARKETMEZ SAĞLIKLI OLSUNDA.. EŞİM ZATEN Bİ KIZIM DAHA OLUCAK DİYE SÖLÜYO HERKESE, KENDİDE ÖYLE İNANI AMA TABİ ERKEK OLDUĞUNU DUYSADA AYRI Bİ KABARIR BU DA BİR GERÇEKbayanssulusmile

kızlar bugün gittim dra 6+4 günlükmüş geç dllenme lmuş sanrsam, ya da adetlerim düzenli olmadığı için yumurtlama tarihim tam olarak takwime göre değilmiş demekki yoksa 7+?olmnası gerekiordu...

şimdi ultrason çıktısı elimde nasıl sizle paylaşacağım bunuguclubacismile

bilmiyorum bu şey ne kadar doğru abalmın saoldaymış kesesi kız oldu eltimin sağda kız oldu ben daha doktora gitmedim nerede olduğunu bilmiyorum gidince haber veririrm

Nerdesin yahuu haftanın ilk iş günü çokmu yoruldunuzne?
kızlar bebek kesede yatay yatarsa kız dikey yatarsa erkek dıye birsey okumustum bunun doğruluk payı ne?

Aslında benım beynımde stresten oluşan küçük bi timur cuk çıkmıstı :))hamıleyım dıye doktora gitmedım de ben bazen çok stres yapıyorum bu cinsiyet işini kendımede çok kızıyorum ama elımde değil:(( kendınıze dua ederken benıde aklınızdan geçırın kızlar :(

benim de yaklaşık 8 haftalık bebişim:nazar:
dün kalp atışı ve usg ye gittik, bebiş sağa doğru gitmiş takılıyo kendi halinde:roflol: öyle olunca kız mı oluyomuş...içime hep erkek doğuyo halbukibilmiyorumkismile
Allahtan hayırlısı sağlıklısı....eğer kız çıkarsa, burdan paylaşırım yine

Nerdesin yahuu haftanın ilk iş günü çokmu yoruldunuzne?
kızlar bebek kesede yatay yatarsa kız dikey yatarsa erkek dıye birsey okumustum bunun doğruluk payı ne?

Aslında benım beynımde stresten oluşan küçük bi timur cuk çıkmıstı :))hamıleyım dıye doktora gitmedım de ben bazen çok stres yapıyorum bu cinsiyet işini kendımede çok kızıyorum ama elımde değil:(( kendınıze dua ederken benıde aklınızdan geçırın kızlar :(

ilk defa duydum canım ya benim bir kızım var burada kıza yatkın diye cevap aladım 2 hafta sonra belli olacak inşallah ama bebişim dik duruyordu usgde inşallah dediğin gibi olur hayırlısından saglıklısından erkek istiyorum bu defaa gamyoncuiremsu

kızlar bugün gittim dra 6+4 günlükmüş geç dllenme lmuş sanrsam, ya da adetlerim düzenli olmadığı için yumurtlama tarihim tam olarak takwime göre değilmiş demekki yoksa 7+?olmnası gerekiordu...

şimdi ultrason çıktısı elimde nasıl sizle paylaşacağım bunuguclubacismile

kesenin içinde bebek saga yakınsa kız,sola yakınsa erkek
ama usg resminin 7-8 haftalık olması lazım

benim de yaklaşık 8 haftalık bebişim:nazar:
dün kalp atışı ve usg ye gittik, bebiş sağa doğru gitmiş takılıyo kendi halinde:roflol: öyle olunca kız mı oluyomuş...içime hep erkek doğuyo halbukibilmiyorumkismile
Allahtan hayırlısı sağlıklısı....eğer kız çıkarsa, burdan paylaşırım yine

hayırlı olsun bebeginn
saga yakın olunca kız oluyrodu evet
dogum ve ilişki tarihelrinide ver bioritimede bakayım istersen

kesenin içinde bebek saga yakınsa kız,sola yakınsa erkek
ama usg resminin 7-8 haftalık olması lazım

hayırlı olsun bebeginn
saga yakın olunca kız oluyrodu evet
dogum ve ilişki tarihelrinide ver bioritimede bakayım istersen

uff ya bnmki tam ortada gibi:((( resmi çekip yüklicem bi bakın yaw

benim 2 kızım da sağdaydı hatta annem senin kesın oğlan dıyordu ve hepde sağda kaldı ayaktaydı
dönememis garıbım ters doğum yapmıştım
Aşkitonun bebegide ayakta duruyo ve ben ayakta duran bebeklerın erkek oldgunu duymuştum bununda net olmadığını anladım bakalım
Kızlar yükleyınsene usg rsımlerını bakalım bebişlerınıze

bakalım ne diyeceksiniz?? 6+4hafta
$101_0598.webp
http://img837.imageshack.us/img837/6479/1010598.jpg

Son düzenleme:
Back
X