Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar benım bebikk soldan segrimeye hatta tekme atıyormus gibi hissedıyorum 13 haftayı yarıladık normalmi gün içinde epeyy bi hissettiriyor kendini :)

Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.

buda rus takvimi pembe bölüme sizin, mavi bölüme eşinizi doğum tarihini yazın. turuncu bölümede son adet tarihini yazın soldaki P ile başlayan butona basın девочка= kız demek bunun terside erkek demektir heralde benim kız çıktı hayırlısı bakalım

Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.

buda rus takvimi pembe bölüme sizin, mavi bölüme eşinizi doğum tarihini yazın. turuncu bölümede son adet tarihini yazın soldaki P ile başlayan butona basın девочка= kız demek bunun terside erkek demektir heralde benim kız çıktı hayırlısı bakalım

test ettim, onayliyorum, dogru:3:

soyle bir pozisyon var mi? sonra silecegim ben de :)

bebegin kiz mi?

eger ögrenmediysen, kiz diye tahmin yürütecegim %70

Arkadaslar bende dun kontrole gittim normalde SAT a gore 5+5 ama dr6+2 gorunuyor dedi ve yuksek ihtimal oglun olacak dedi bende sasirdim neye gore boyle dedi diye acaba buna dayanarakmi dedi bilmiyorum.yada olmasi gerekenden daha buyuk gorundugu icin olabilirmi?usg resmine baktim ama anlayamadim ben ne tarafta

Arkadaslar bende dun kontrole gittim normalde SAT a gore 5+5 ama dr6+2 gorunuyor dedi ve yuksek ihtimal oglun olacak dedi bende sasirdim neye gore boyle dedi diye acaba buna dayanarakmi dedi bilmiyorum.yada olmasi gerekenden daha buyuk gorundugu icin olabilirmi?usg resmine baktim ama anlayamadim ben ne tarafta

6 haftalikken nasil görmüski oglan olcani :44:

O nasıl bir doktormuş yahu.
benim gibi müneccimlik mi yapmaya çalışıyor yoksa:60:

belki ultrason resimlerini göre göre böyle bir yetenek geliştirmiştir:28:

arkadaslar bende dun kontrole gittim normalde sat a gore 5+5 ama dr6+2 gorunuyor dedi ve yuksek ihtimal oglun olacak dedi bende sasirdim neye gore boyle dedi diye acaba buna dayanarakmi dedi bilmiyorum.yada olmasi gerekenden daha buyuk gorundugu icin olabilirmi?usg resmine baktim ama anlayamadim ben ne tarafta

hangi doktora gittin adı ne ben de gideyim ona.soralım nasıl bilmiş.çok ilginç.

hangi doktora gittin adı ne ben de gideyim ona.soralım nasıl bilmiş.çok ilginç.

canım bence medyumluk yapıyo o kişi.
çünkü 13.haftalarda söyleyenlerin bile yarısı yanılıyor yanlış çıkıyor
bu nasıl 6.haftada veriyor haberi.
varsa bir yöntemi helal olsun öğrenmek lazım

dogum tarihini ve ilişki günelrini yaz bioritime de bakayımm
doktorunada cok şaşırdımm.cok erken tahminde bulunmuş.cok yalnış yapmışş bence.
bebegin cinsel organı 7 haftalıkken oluşmaya başlar.ama yinede bu haftalardaa net belli olmazz.kız ve erkek bebekte klitoriss kabartısı vardıırrr.
12.haftalarda kızların klitorisi aşagı iner ,erkekelrinki yukraı dogru gelişir.bu farktan anlaşılırr bebegin cinsiyeti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu basliktaki arkadaslar nasil 6-7 haftada konumuna gore tahmin yaspiyorlar valla kafam karisti kizlar.neyse yaa Allah tan hayirlisi kiz veya erkek ne olursa olsun saglikli olsun dimi:)

bence doktor kemik yapısına göre yorum yapmış...bizim burda komşunun kızının doktoru 7 haftalıkken bu bebek erkek demiş..kemik yapısı erkek kemiği demiş..ve bebek eylül ayında doğdu 40 bile çıktı..

bence doktor kemik yapısına göre yorum yapmış...bizim burda komşunun kızının doktoru 7 haftalıkken bu bebek erkek demiş..kemik yapısı erkek kemiği demiş..ve bebek eylül ayında doğdu 40 bile çıktı..

kimmiş o dr sölede bizede bi baksın yaw:))

Back
X