Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Sevgili Elara,merhaba oncelikle bastan sona hemen hepsini okudum ama kafam karisti biraz.8.haftaya giriyorum bende :))) Rica etsem bioritme bakarmisin benimde ? Dogum tarihim 26.08.1981 esimin ki 02.06.1980 iliski gunlerim 27.28.30.Eylul ve 01 Ekim.heyecanla cevabini bekliyorum :)))

merhaba,
benimde bioritm e bakar mısın şimdiden teşekkürler...
benim 28.05.1980
eşimin 31.12.1979
aşılama günüm 16. 10.2010

bebek soldaydı kese tahmini tuttu
rus takvimi tutmadı,çin tuttu
bioritimde matematik kız dedi elara bir gün için erkek dedi.
yüzük tuttu
bu kese olayı gerçekten doğru
sonuç erkek

elaracım baslıgın hayırlı olsun ıns bende rabbım nasıp ederde kalırsam bkarız beraber ama benım kızımda tutuyor

sagol cnm.kızına hamile kaldıgın tarihleri yaz bide ben bakayım

benim bioritmime göre erkek denmişti.dün doktor büyük ihtimal erkek dedi.tuttu sanırım benim bioritim

hayırlı olsun bebegin cnm

elaracım benim bioritim ve ultrason tutuyor canım eklersin. bebek solda (cinsiyet erkek)

tmm cnm burayada ekleyim seni.diger topige eklemiştimmm

Sevgili Elara,merhaba oncelikle bastan sona hemen hepsini okudum ama kafam karisti biraz.8.haftaya giriyorum bende :))) Rica etsem bioritme bakarmisin benimde ? Dogum tarihim 26.08.1981 esimin ki 02.06.1980 iliski gunlerim 27.28.30.Eylul ve 01 Ekim.heyecanla cevabini bekliyorum :)))

hayırlı olsun bebegin.
27-28 eylül kız
30 eylül erkek
1 ekim erkek
sat ve adet döngün kac?

merhaba,
benimde bioritm e bakar mısın şimdiden teşekkürler...
benim 28.05.1980
eşimin 31.12.1979
aşılama günüm 16. 10.2010

hayırlı olsun bebegin
aşılama yöntemine göre bioritim tutarmı bilmiyorum.
kız gününde hamile kalmışsın.aşılamada da genelde kız oluyor
saglıcakla al kucagına inş.
sonuc belli olunca yazarmıısn

elara cım, benim tahminlerde kız diyordu OĞLUM olucak. bildirim dedim. tutmadı ben de =)

çin takvimi
rus takvimi
bioritim
sağdaki bebek
yüzük tahmini
hepsi KIZ diyordu ama ben oğluşumun pipişini gördüm bile

Son düzenleme:
elaracım, kesedeki konumun cinsiyet tahminin de önemli olduğuna inanmaya başladım.
1. hamileliğimde de 2. sinde de aynı dr a gittim ben. mesela 1. sin de drum 8 haftalıkken bilmişti cinsiyeti, 2. sinde de 12 haftalıkken bildi. bizimkiler -olur mu öyle erken atlarda belli olmaz, o zaman cinsiyeti beğenmeyen 8 haftalıkken cinsiyeti öğrenir kürtaj olur -- demişlerdi.

bir arkadaşım da bu yaz 2 aylık hamileydi, aynı dr bebeğe erkek demiş, sonra k. validesi ile eşi tartışırken arkadaşım araya giriyor kayınvelidesi bunu dövmeye başlıyor, kanaması olmuş, bebek karnın da ölmüş. hastanenin dr u kürtaj yapmış bebeği almış, bebeğin erkekmiş demiş.

ben bizim drun hamileliğin erken dönemlerinde cinsiyet tahminini bebeğin kesedeki konumuna göre söylediğine inanmaya başladım.

neyse her gün burada ki arkadaşlar için dua ediyorum inşallah gönüllerinden ne geçiyorsa Allahım kucaklarına onu verir diye.

elaracım dün bebişimin cinsiyetini ögrendik bende tuttu kese sagdaydı ve bioritimede bakmıştın ve kız demiştin dogru çıktı doktorum %90 kız dedi
çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için

Son düzenleme:
14 canım. pipişini gösteerdi drumuz:66:

Bende 15 te öğrendim hatta doktor bize sordu o kadar ayan beyandı yani resmini bile verdi. tabi herkese ilan ettikte burda yazılanları okudum. erkek dediler kız çıktı falan sonra aklıma şüphe oturdu. ayrıntılı ultrasona kadar temkinli söylicem

Bu erkek dediler kız çıktı çok fazla oluyor çünkü

Back
X