- Konu Sahibi Havalianne__
elara banada bakarmisin lütfen son adetim 16.eylül.2010 ben 10.07.1979 esim 22-09-1974 fakat bizim almanya ülke fark ederse diye söylüyorum iliski 28-29-30 eylül bakarsan sevinirim
kız günlerinde olmuş birliktelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elara banada bakarmisin lütfen son adetim 16.eylül.2010 ben 10.07.1979 esim 22-09-1974 fakat bizim almanya ülke fark ederse diye söylüyorum iliski 28-29-30 eylül bakarsan sevinirim
slm kızlarr benim bebegimde sagdaydı geçen hafta ögrendimki erkekmişş zaten bir kızım var bende hayırlısıyla erkek istiyordumm
selam neden kimse cevaplamiyor benimkini![]()
merhaba
benim kese de bebeşim sağdaydı burdan arkadaş kız demişti.çin takvimindede kız çıkmıştı.ama benim içime erkek doğuyordu.doktorda erkeğe benziyo demişti.
ama inşallah çok tatlı bir kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr teyzeleri
doğru çıktı yani
selam elara epeyden beri gelemiyorum haberdar ediyim dedim hala düşük tehlikem olsada kalp atışlarını gördük 7+4 günlük kese fotosunda soldaydı bakalım sonuç ne olcak........
deren karnında mı sagdaydı?
bioritime göre erkekk ama sık ilişki olmuş sizde.buna görede kızzz deniliyorr.bakalım hangisi tutcakk.
hayırlı olsun turko.sevindim senin için.
ne sordun ben görmedim?
hayırlı olsun cnm.çok şanslısın.kız olsunda camurdan olsun derlerr,cok dogru:)
demek pıt pıtları duydunuzz sevindim cnm.inşallahh sıkıca tutuncak bebeginnn.
bioritimde ne demiştim??tarihleri versene bidaha bakayım
elara doktorum yanılmış ama kese konumu doğruymuş.KIzIM oluyor.listede düzeltebilirsin canım
canım benim eşimin gün olarak doğum tarihi belli diil
eylül 77 doğumlu eşim
08-04-1986 benimki
ilişki günleri belli diil 5 veya 8 ekim
valla çevremdeki yoğun erkek tahminleri yanlış, çin takvimi ve kese konumu doğru çıktı: Kızım oluyormuş![]()