• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

elaracım cevapladığın için teşekkür ederim,erkek günlerim adet olacağım tarihe denk geliyor maalesef ..şubat ve mart ayı için bakabiliyormuyuz aslında nisan mayıs gibi hamile kalmayı düşünüyorum ama hemen tutmayabilir gibi geliyor bana gerçi kızımda tek seferde hamiş kalmıştım 28 günde bir regl oluyorum 12. gün kalmıştım.

elaracım bioritim geriye dönük bakılıyormu eğer bakılıyorsa tarihleri veriyim bakarmısın bakalım tutacakmı merak ettim çoğu kişide tutuyor benim kızımda herşey erkek çıkmıştı birtek yorumcudaki takvimde kız çıktı doktor bile 24. haftaya kadar erkek demişti birde babamız kızımız olucak dedi ve prensesimmm geldiii sarı papatyam bnm...
benimDT:05-06-1980
eşiminDT:25-09-1980
son sat: 21 yada 22-01-2003
ilişki tar:02-02-2003

elaracım bioritim geriye dönük bakılıyormu eğer bakılıyorsa tarihleri veriyim bakarmısın bakalım tutacakmı merak ettim çoğu kişide tutuyor benim kızımda herşey erkek çıkmıştı birtek yorumcudaki takvimde kız çıktı doktor bile 24. haftaya kadar erkek demişti birde babamız kızımız olucak dedi ve prensesimmm geldiii sarı papatyam bnm...
benimDT:05-06-1980
eşiminDT:25-09-1980
son sat: 21 yada 22-01-2003
ilişki tar:02-02-2003

bioritime göre nötr günde hamile kalmışsın
zamanlama olarakta yumurtlamadan 4 gün önce hamile kalmışsın.buda kız bebek l şansını arttırıyor sendede öle olmuş zaten

canım teşekkür ederimm cevapladığın için...
benim durum biraz karışık..ilk gebeliğim kürtajla sonlandı..gelişmeyen keseydi..bebek falan görememiştik..30 eylülde kürtaj oldum.25 ekimde adet oldum..ikinci adetimi görmedim kürtajdan sonra..allahın izniyle hamileyimm..ama benim yumurtlama geç oldu..25 ekim yerine 2 kasımı baz alıyorum..
adet dömgüm kürtajdan önce 31-32 gün arası..doğum tarihim 06.12.1986 eşiminkide gerekiyormu.05.04.1979..bu arada muhtemelen 15 kasımda yumurtladımm..
canımbenim bu kadar karışık tabloda yinede yorum yapabilecekmisinn??? :27:

bioritime göre nötr günde hamile kalmışsın
zamanlama olarakta yumurtlamadan 4 gün önce hamile kalmışsın.buda kız bebek l şansını arttırıyor sendede öle olmuş zaten

çok teşekkür ederim cnm çok saol sonraki aylar içinde adet olduğum zaman tarihlerimi yazsam yardımcı olursan çok sevinirim

erkege yatkın günlerde hamile kalmışsın
belli olunca haber verirmisin

tabikii veririmm.ama daha çook var sanırmm..Rabbim o günleri nasip etsinde gerçi..ilkinden sonra biraz pimpirikliyimde.teşekkür ederim yorumların içinn.görüşürüüz canımm.bu arada bende 1 yıldır kk dayımm...bizim topiğede uğra birlikte soralım birlikte öğrenelimm topiği...süper arkadaşlıklar kurulduu.bir sürü bebeğimiz oldu..çocuğum olmuyor diye ağlayanlar şimdi doğum için gün sayıyor...
her türlü muhabbetimiz var...yine görüşürüzz..hoşçakal canımm...:54:

senin yumurtlama günün 13 aralık
sen 12 aralıkta hamile kalmış olabilrsin
bioritimde 12 aralıkta erkekte bebeginin erkek olma olasılıgıda yüksekk.
yumdan bir günce ilişkide genelde kız oluyor ama bioritime göre düşünürsek erkek olabilir
cok merak ettim cinsiyet belli olunca yazarmısın
-7-8 haftalık usg resmi varmı?

5+1 iken doktor söylemişti 1 ay sonra kontrole çağırdı şimdilik yok bu yüzden resmi.Ancak benm yumurtlamam 7si ile 10u arasında oluyor 13ünde yumurtadan eser kalmıyor benim:) 3 ile 17sinde tutma ihtimali yok mu? Kızım olmasını istiyorum ve sanırım öyle hissediyorum:)

canım teşekkür ederimm cevapladığın için...
benim durum biraz karışık..ilk gebeliğim kürtajla sonlandı..gelişmeyen keseydi..bebek falan görememiştik..30 eylülde kürtaj oldum.25 ekimde adet oldum..ikinci adetimi görmedim kürtajdan sonra..allahın izniyle hamileyimm..ama benim yumurtlama geç oldu..25 ekim yerine 2 kasımı baz alıyorum..
adet dömgüm kürtajdan önce 31-32 gün arası..doğum tarihim 06.12.1986 eşiminkide gerekiyormu.05.04.1979..bu arada muhtemelen 15 kasımda yumurtladımm..
canımbenim bu kadar karışık tabloda yinede yorum yapabilecekmisinn??? :27:

cnm geçmiş olsun ben yorumcudan baktım az önce verdiğin tarihlere gerçi senin doğum saatininde olması gerekiyor ama saatsiz baktım 13-14-15 kasım erkek 16 kasım yumurtlama günün yumurtlama günün 23:59 akadar erkek sonrası ve 17 kasım kız çıkıyor bu takvimede geriye ve ileriye dönük bakılabiliyor bnm yaptıklarımda % 90 doğru çıktı diyebilirim ama tabii takdir ALLAHTAN hayırlısı olsun inşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsin herkesin gönlüne göre versin

5+1 iken doktor söylemişti 1 ay sonra kontrole çağırdı şimdilik yok bu yüzden resmi.Ancak benm yumurtlamam 7si ile 10u arasında oluyor 13ünde yumurtadan eser kalmıyor benim:) 3 ile 17sinde tutma ihtimali yok mu? Kızım olmasını istiyorum ve sanırım öyle hissediyorum:)

adet döngüne göre 13 de yum günün. 3 deki ilişkiden hamile kalma şansın yok denecek kadar az.1 hafta yaşıyor spermler en fazlaama 7 -10 arası yumurtaldım diyorsan kız olabilir tabiki.
17 de olan ilişkiden yumurtlama olayı bittigi için olması düşük ihtimal.
en yüksek şans ayın 12 deki ilişki.

elaracım bioritimde ilerie dönük bakılıyor mu acaba? yani şimdi ben 25 aralık 2010 da adet gördüm ya mart ayı için bioritim erkekgünlerine bakabiliyormusun yoksa mart ayı için şubat adet tarihimi gerekli?

usg resmine direkt baktıgın bebek kesein sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek. ama 7-8 haftalık usg olması gerekiyor

dogum tarihin
adet döngün
son adet tarihin
ilişki günlerinide yazarsan bioritimede bakarım

cnm çok sğl yaa ben bugün 7+2yim....
bizim bebiş tüp bebekle oldu cnm ama yinede yazayım...
doğum tarihim 26.02.1988 eşiminkide gerekiyomu onuda yazayım 19.02.1976
son adet tarihim 18 kasım
ilişki günümüz malesef yok tüp bebek olduğu için ama spermle yumurtanın buluştuğu tarih 29 kasım
adet döngüm değişiyo cnm malesef 28 diyelim onada
çok sğl

cnm geçmiş olsun ben yorumcudan baktım az önce verdiğin tarihlere gerçi senin doğum saatininde olması gerekiyor ama saatsiz baktım 13-14-15 kasım erkek 16 kasım yumurtlama günün yumurtlama günün 23:59 akadar erkek sonrası ve 17 kasım kız çıkıyor bu takvimede geriye ve ileriye dönük bakılabiliyor bnm yaptıklarımda % 90 doğru çıktı diyebilirim ama tabii takdir ALLAHTAN hayırlısı olsun inşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsin herkesin gönlüne göre versin

erencim yorumcudan banada bakarmısın bakalım doğrumu son adet 18 mayıs ilişki günleri 25 mayıs ve 31 mayıs doğum tarihim 22-12-1977 doğum saati 16:50 istanbul teşekkürler bu arada ben 34haftalık hamileyim

erencim yorumcudan banada bakarmısın bakalım doğrumu son adet 18 mayıs ilişki günleri 25 mayıs ve 31 mayıs doğum tarihim 22-12-1977 doğum saati 16:50 istanbul teşekkürler bu arada ben 34haftalık hamileyim

25 mayısta hamile kalma ihtimalin çok düşük siklusunu 28 gün olarak yazdım 28-29-30ve 31 erkek günlerin olarak çıkıyor hayırlısı olsun inşaallah

25 mayısta hamile kalma ihtimalin çok düşük siklusunu 28 gün olarak yazdım 28-29-30ve 31 erkek günlerin olarak çıkıyor hayırlısı olsun inşaallah

şimdi adet tarihini geriye çekerek diğer günlerede baktım 24-25 ve26 sınıda erkek gösteriyor27 yarısı kız yarısı erkek olarak veriyor:)

Back
X