• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kız günlerinde hamile kalmışsın
yumurtlama günün 16 kasım.sen adet sonrası sık ilişkide bulunmuşsun ,buda kız bebek şansını yükseltiyor
kesede bebek sagda bu da kız
cinsiyet belli olunca haber verirmisin

sagol canim baktigin icin,benimde hislerim kiz yogunluklu ama tabiki ALLAH ne dilerse o olur,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin,cinsiyetini ögrendigim zaman haber veririm canim...

teşekkürler canım
ben kız istiyordum o yüzden yumurtlamadan önce yaptım ama tutmuyomuş desene.neyse hayırlısı artık.bu ay olmazsa eğer bidahaki ay da istesem senden çok olucam ama:54:

cnm 6-7 aralık kız 8 aralık 00:00(yani 7 aralık gece 12 den sonra) dan sabah 7:35 e kadar kız sabah 7:35 den akşam 00:00 a kadar erkek yani 18:30 erkek saatine denk geliyor ayrıcada yumurtlama günün de hamiş kalmışsın bazı günler tam kız yada tam erkek bazı günler yarısı kız yarısı erkek yani senin kaldığın gün gibi oluyor böyle olduğunda yanılma payı biraz daha fazla oluyor yazıyor yorumcuda

çok teşekkür ederim cnm. inşllah hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur karnımdaki.

kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu

vermezmiyiimmmm

inşallah doğrudur bi oğlum var bide kıızımız olsun istiyoruz
eğer doğru çıkarsa seni bulup alnından öpmek istiyorum:9:

herkese slm.bana akıl verirmisiniz.haileym.adetim 4 gün geçince kanda 280 çıktı.iki gün sonra 500.bu degerler iyimi.bide bugün keseyi görmeye gitcez.sizce görünürmüü:53:

banada bakarmısın rica etsem cnm

doğum tarihim 01 Kasım 1975
sat:06 kasım 2010
adet döngümde 28 şimdiden çok teşekkürler

bana da bakabilir misiniz
doğum tarihim 21/01/1981 doğum saatim sabah 04.10
sat 22 ekim ama döngü 33 gün genelde
6 - 8- 9 kasım ve 13-14 kasım ilişki günleri

Son düzenleme:
banada bakar mısın cnm?

26.01.1986 akşam 10 civarı doğmuşum sat.18 kasım ilişki günleri 23 kasım ile 1 aralık arası

eşimin doğum tarihide 25-26 ocak 1984 ( köyde bilmiyolar tam nüfusuda 31.12.1983 yazdırmışlar)

elara banada bakarmısın canım cok mereak ediyorum 15 haftalıgım doktor sölemedi
dogum günüm 17.01.1987
esimin 11.01.1982
sat. 1 ekim
adet döngüm 28
ilişki günleride 10,12,14,16
kesede fasulye gibi.bebek karnıma göre tuttugumda solda birindede ortada..

Merhaba
formu sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü sayfaların hızına yetişemiyorum. Sizden benim de bir ricam olacak, eğer size zahmet olmazsa benim bebeğimin cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapabilirmisin.
Ben şu anda sat a(9 ekim) göre13+3 üm ama bebek ultrasonda 3 gün önden gidiyor muhtemelen 20 ya da 25 ekim arasında hamile kaldım. sol yumurtalığımdan hamile kalmışım 8. haftaki ulrtasonda bebeğimiz sağ taraftaydı. bunlar dışında doğum tarihim gerekli mi bilmiyorum ama 18 ekim 1981 saat 11:05 de doğmusum. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler

Benim de son adet tarihim 26.10.2010
Benim doğum tarihim: 21.09.1986
Eşimin doğum tarihi: 14.10.1982
İlişki günleri 6- 8- 10- 11 Kasım
7 haftalık ultrason görüntüsünde resmi karşımda tuttuğumda kafası sola bakıyor gövdesi sağa yakın. Şimdi 11 haftalık konumu yine aynı kafası sol tarafta ortada duruyor. Doktor % 50 kız dedi :1:
Ya acaba nedir nedir??

peppermint .!.:
merhaba elara,

eger vaktin olursa ve cok zahmet olmazsa benim de bioritmime bir bakabilir misin?
Vaktin olmazsa canin sagolsun

hangi bilgiler gerekiyor tam bilmiyorum ama sunlari yazayim;

dogum t: 27.05.1980
sat : 22.11.2010
adet dongum 28 gun,
5 aralikta yumurtlamisimdir diye tahmin ediyorum
su anda hamileyim.

Cok sagol simdiden:54:

ilişki günlerini de yazman lazım

bana da bakabilir misiniz
doğum tarihim 21/01/1981 doğum saatim sabah 04.10
sat 22 ekim ama döngü 33 gün genelde
6 - 8- 9 kasım ve 13-14 kasım ilişki günleri

bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
ama yumurtlama günün tahminen 10 kasım.ve sen yumdan önce ilişkiye girmisşin.buna görede kız olma ihtimali yüksek.
kesede bebek sagdaymış bunun anlamıda kızz.
belli olunca haber verirmisn.

Son düzenleyen: Moderatör:
banada bakar mısın cnm?

26.01.1986 akşam 10 civarı doğmuşum sat.18 kasım ilişki günleri 23 kasım ile 1 aralık arası

eşimin doğum tarihide 25-26 ocak 1984 ( köyde bilmiyolar tam nüfusuda 31.12.1983 yazdırmışlar)

bana tam ilişki günleri lazım.
23 kasım 1 aralık arasında bi kac tane ihtimal var.hangisine göre yorum yapılacagı belli degil.

Back
X