• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

yok tatlım 24 kasımda döllenme değil 24 kasım son adet tarihi olarak aldı usg de sağa yakın elime aldıgımda sağda kalıyo

canım mecbur bekliceksin başka çare yok zaten ben şimdi sana ne desem Rabbimin dediği oluyor sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inşaAllah

canım ilişkin bioritme göre kız günlerinde olmuş eğer bebekte sol tarafta dediyse doktor büyük ihtimal kız ama adet döngün kaç gün yani kaç günde bir adet görüyorsun onuda yazarsan yumurtlama günlerine bir bakayım cinsiyet belli olunca yazabilirsen sevinirim

merhaba cevap için teşekküreler adet döngüm 28/30 gün

erenaltan istersen başka bi sayafa ac cnm.daha cok insana yardımcı olursun hayır dualarını alırsın.
bu sayfa başka şeyelrle karışmasın.cünkü ben kayıt yapıyorum sonuclarıı.

Haklısın cnm... Aslında inan bende çok çekinerek yaptım yorumları bi karışıklığa neden olduysam özür dilerim yeni üye olduğum için sanırım sayfa açamıyorum...Ama bidaha bu konuyla ilgili sayfayı meşgul etmem kusura bakma olur mu?Yanlış olucağının farkındaydım ama cvpsızda bırakamadım sorulan soruları çok çekimser kaldım cvplarken sana özelden msj atıp sormayıda düşündüm ama ne diyeceğimi bilemediğim için kararsız kaldım tekrar özür diliyorum :((

11-12-13-14 kasım kız günlerin bebekte fotoya baktığında kesenin sağındaysa yüksek ihtimal kızdır bebeğin ama belli olmaz eğer yumurtan 16 kasımda ilişki olmuş yumurtan o gün çatladıysa erkek olma ihtimalide var belli olunca yazarsın canım ama sık ilişki kız diye düşünüyorum

dr. geç döllenme olmuş dedi..birde bana sol yumurtadan döllenmişsin büyük ihtimal kız dedi...soldan döllendim ama rahmimin sağında ayrıca fotoya bakınca bana göre sağda

elara selam doktora gittim 6.5 haftalıksın dedi buda usg bir yorum yaparmısın bana sanki kese dik duruo gibi geldi herkesin yan duruo

Son düzenleme:
yani yumurtan 24 kasımdamı döllenmiş doktor o tarihimi verdi
canım ilişki tarihi olmayınca bakılmıyor malesef ama 8 haftalık usg ye bakarsın kesenin konumuna göre tahmin yaparız

:)ezelcim yine ben ya ilişki günümü emin olmamamkla beraber 6aralık da ve 8 aralık da diye hatırlıyorum.13kasım 1983 dgünüm usg 7 haftalık kagıdımda da sağa yakın

:)ezelcim yine ben ya ilişki günümü emin olmamamkla beraber 6aralık da ve 8 aralık da diye hatırlıyorum.13kasım 1983 dgünüm usg 7 haftalık kagıdımda da sağa yakın

canım biortme göre ilişkin 6 da 8 de kız günleri bebekte resimde sağdayda kız olma ihtimali yüksek bide adet aralığın ve yumurtlama günlerin önemli 24 kasım son satındı sanırım mesela 28 gündee bir adet oluyorsan yada daha uzun aralıklarla kız büyük ihtimal belli olunca yaz mutlaka

Son düzenleme:
canım biortme göre ilişkin 6 da 8 de kız günleri bebekte resimde sağdayda kız olma ihtimali yüksek bide adet aralığın ve yumurtlama günlerin önemli 24 kasım son satındı sanırım mesela 28 gündee bir adet oluyorsan yada daha uzun aralıklarla kız büyük ihtimal belli olunca yaz mutlaka

ayyyy ne güzel demişsin kız diye :)söz öğrenince yazıcam buraya bu yazzdıgın msjı alıntı yaparak.

kesenin içinde bebek saga yakınsa kız,sola yakınsa erkek
ama usg resminin 7-8 haftalık olması lazım

elara benim ilk hamileliğimde kese 8 haftalıkken yuvarlak ve kızım oldu bunda fasülye gibi ama daha öğrenemedim benim bioritme bakarmısın? benim 5.5.1989 eşim 1,10.1987 ilişki tarihlerimi bırak son adet tarihimi hatırlamıyorum ya 14 ya 24 haziran

merhaba kızlar nasılsınız
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulum:( bugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum

ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulum:( bugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum

canım ben de aşırı bulantı ve kusmadan hastanede yatmıştım. bebeğim şimdi 16 haftalık kusmalar azaldı şükür. bebeğim kız olacak bu arada. sende aynı şikayetleri yaşıyosun ama hiç belli olmaz Allah gönlündekini nasip etsin inşallah. bak benim karşı komşum 15 haftalık hamile o da kusmalardan dolayı hastanede yattı. hala da kusmalar devam ediyo. ama oğlu olcak. Allah hayırlısını nasip etsn bize de her iki mutluluğu tattırsın inşallah

boncuk üzülme sen rüyanda kız doğurduğunu gör gerçektede erkek doğurduğunu görürüsün inşaAllah

merhaba rica etsem biyoritmime göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz???

benim doğum tarihim :27.04.1981
eşimin doğum trihi:27.07.1978
son adet tarihim :4 aralık 2010
aşılama tarihim:19 aralık 2010
aşılama sonrası ilk ilişki trihim:20 aralık 2010

benim normal bir gebelik olmadı aşılama ile hamile klabildim..

Back
X