• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

elara bugünde bir usg resmi aldım doktordan üstteki 6.5 haftalık olan alttakide 8 haftalık yorum yaparmısın :))

6.5 haftalık :

8 haftalık :

elara bugünde bir usg resmi aldım doktordan üstteki 6.5 haftalık olan alttakide 8 haftalık yorum yaparmısın :))

6.5 haftalık :

8 haftalık :

canım bebek bariz bir şekilde solda yani erkek ilk resim ters olduğu için sağda gibi ama normal görntüde solda ama istersen bide bioritme bakalım doğum tarihini ilişki tarihini ve son adet tarihinle normalde kaç günde bir adet gördüğünü yaz

canım bebek bariz bir şekilde solda yani erkek ilk resim ters olduğu için sağda gibi ama normal görntüde solda ama istersen bide bioritme bakalım doğum tarihini ilişki tarihini ve son adet tarihinle normalde kaç günde bir adet gördüğünü yaz

Merhaba,
Topicte tüm konuşulanları henüz okuyamadım ama bioritm ile cinsiyet mi tahmin ediliyor? Ben de isteyebilir miyim?

Merhaba,
Topicte tüm konuşulanları henüz okuyamadım ama bioritm ile cinsiyet mi tahmin ediliyor? Ben de isteyebilir miyim?

tabiki isteyebilirsin doğum tarihini son adet tarihini normalde kaç günde bir adet olduğunu bide biliyorsan ilişki tarihini yaz bakalım
ayrıca 7 hafta 4 günlüksün sanırım bebeğin usg resmi varmı daha erken normalde 8 haftalık usg resmine bakılıyor ama usg resmi varsa resimde bebğin sağdamı soldamı görünüyor onu da yaz

tabiki isteyebilirsin doğum tarihini son adet tarihini normalde kaç günde bir adet olduğunu bide biliyorsan ilişki tarihini yaz bakalım
ayrıca 7 hafta 4 günlüksün sanırım bebeğin usg resmi varmı daha erken normalde 8 haftalık usg resmine bakılıyor ama usg resmi varsa resimde bebğin sağdamı soldamı görünüyor onu da yaz

6+6 da baktırdım, bebek sağda görünüyor:)
Doğum t: 13.09.1980
SAT: 04.12.2010
Son zamanlarda 25-26 günde bir adet görüyordum.
İlişki t: ya 15.12.2010 ya da 22.12.2010

Eki Görüntüle 132005
Kesenin şekli nasıl? Fasülye mi, yuvarlak mı?

6+6 da baktırdım, bebek sağda görünüyor:)
Doğum t: 13.09.1980
SAT: 04.12.2010
Son zamanlarda 25-26 günde bir adet görüyordum.
İlişki t: ya 15.12.2010 ya da 22.12.2010

bebiş resmen sağa yapışmış yuvarlak bence kesen fasulye değil buna göre kız
bioritme göre 15.12.2010 erkek günün 22.12.2010 kız günün ama son adet gününe ve verdiğin adet aralığı tahminene göre 15 aralık civarı yumurtlamış olman lazım
adet aralıklarına adetli olduğun günleride sayarak mı yazdım canım_?

canım doğum tarihin
son adet tarihin
ilişki tarihin
adet döngünün uzunluğu yani kaç gün arayla adet görüyorsun o
bide eğer 8 haftalık usg resmi varsa bebeğin kesede sağdamı soldamı göründüğü resme baktığında hangi tarafa daha yatkın ona bakacaksın

Doğum tarihim:02.11.1986 eşimin 09.11.1978 iliş.tar.:23.12 26 yada 28 gün bebek sağda yardımcı olursanız çok sevinirim.bekliyorum.

Doğum tarihim:02.11.1986 eşimin 09.11.1978 iliş.tar.:23.12 26 yada 28 gün bebek sağda yardımcı olursanız çok sevinirim.bekliyorum.

ilikşki tarihin 23.12.2010

son adet tarihin ne canım onu yazmamışsın en son hangi gün adet oldun
bide resme baktığında bebek sağda görünüyor öğle mi_?

Son düzenleme:

ezel işte hatırlamamıyorumki son sat 27 kasımdı benim doğum 06.12.1981 eşimin 16.051978 aralık ayı içinde 2o sine kadar herhangi bir gündü

ilikşki tarihin 23.12.2010

son adet tarihin ne canım onu yazmamışsın en son hangi gün adet oldun
bide resme baktığında bebek sağda görünüyor öğle mi_?
iliş. tarihim:23.01.2011
canım son adet tarihim 17.11.2010 8 haftalık olan bebeğimin resmine baktığımdada bebek sağda gözüyo.ama karnıma göre solda.

Son düzenleme:
merhaba rica etsem biyoritmime göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz???

benim doğum tarihim :27.04.1981
eşimin doğum trihi:27.07.1978
son adet tarihim :4 aralık 2010
aşılama tarihim:19 aralık 2010
aşılama sonrası ilk ilişki trihim:20 aralık 2010

benim normal bir gebelik olmadı aşılama ile hamile klabildim..

herkese bakmışsınız bir ben kalmışımmm..
bu arada adet döngüm 30 gün..

herkese bakmışsınız bir ben kalmışımmm..
bu arada adet döngüm 30 gün..

aşılama ve tüp bebekte bioritim dogru sonuc vermiyor
ama yinde söleyim. 19 aralık nötr yani kızda olabilir erkek te
20 aralık erkege yatkın

cevremde gördügüm kadarıyla aşılama yaptıranların genelde kızı oluyor.saglıcakla kucagına alırsın inş
belli olunca hebr verirmisin

ezel işte hatırlamamıyorumki son sat 27 kasımdı benim doğum 06.12.1981 eşimin 16.051978 aralık ayı içinde 2o sine kadar herhangi bir gündü

canım 2 - 14 aralık arası kız günlerin 1 aralık erkek günü 15 - aralık ve 20 aralık arasıda erkek günü yani mecbur beklicekin

iliş. tarihim:23.01.2011
canım son adet tarihim 17.11.2010 8 haftalık olan bebeğimin resmine baktığımdada bebek sağda gözüyo.ama karnıma göre solda.

canım verdiğin ilişki gününe göre bioritmin erkekte ama son adet tarihlerine göre ve bebeğin kesedeki konumuna göre kız
geç döllenme olmuş bioritm tutmamış olabilir büyük ihtimal kız gibi belli olunca yazarsan sevinirim

bebiş resmen sağa yapışmış yuvarlak bence kesen fasulye değil buna göre kız
bioritme göre 15.12.2010 erkek günün 22.12.2010 kız günün ama son adet gününe ve verdiğin adet aralığı tahminene göre 15 aralık civarı yumurtlamış olman lazım
adet aralıklarına adetli olduğun günleride sayarak mı yazdım canım_?

Teşekkür ederim. Adeti ya 25. ya da 26. günde görüyordum. Bir önceki adetin ilk gününden itibaren yani. Ne sorduğunu tam anlamadım sanırım:(

Teşekkür ederim. Adeti ya 25. ya da 26. günde görüyordum. Bir önceki adetin ilk gününden itibaren yani. Ne sorduğunu tam anlamadım sanırım:(

canım eğer 25 - 26. gün adet görüyorsan yani son adet tarihinin ilk gününden saydığın xzaman bu durumda kesin kız tabiki en doğruyu Rabbim bilir o ne dilerse o olur inşaAllah senin kalbine göre versin
cinsiyeti belli olunca yazarsan sevinirim

aşılama ve tüp bebekte bioritim dogru sonuc vermiyor
ama yinde söleyim. 19 aralık nötr yani kızda olabilir erkek te
20 aralık erkege yatkın

cevremde gördügüm kadarıyla aşılama yaptıranların genelde kızı oluyor.saglıcakla kucagına alırsın inş
belli olunca hebr verirmisin

çok teşekkür ederim.. cinsiyet belli olunca tabi kiş haber veririm

28-29 eylül kıza yatkın
4 ekim erkege yatkın

26 günlük döngüne göre 28-29 eylüldeki ilişkiden hamile kalacagını sanmıyorum
4 ekimden kalmışsındır.yumurtalaadan 1 gün önce ilişki olmuş,bioritimle degerlendirdigmde erkek olabilir

25 günlük döngüde 29 ekim yumurtlamanın başlangıcı kız ihtimali var.
yumurtlama günün 4 ekim oluyor bundada erkek şansı cok yüksek.bioritimde erkek oldugu için büyük ihtimal erkektir

ben sana ihtimalleri yazdımm.
sonuc belli olunca yazarmısın buraya

elaracım dün öğrendik bebeğimin cinsiyetini kız dedi doktorumuz

Back
X