• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

:69: ezel merhaba canim bende 5 haftalik hamisim merak sardi beni bi bakarmisin cinsiyettahminine :69:
benim dogum tarihim 27 mart 1987
esiminki 5 ekim 1986
sat 2 0cak

sey adetten sonra olmustu iliskimiz ac defaydi hatirlamiyorum :69:

ve adetlerim 30 gunde bir oluyodu

Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
Sonuçları yazarsanız sevinirim.

Bioritim için kendinizin ve eşinizin dogum tarihlerini ve ilişki günlerinide yazarsanız bakarım

KESE DOGRU SONUÇ[table="head"]Nick|Bebegin Konumu|Bebegin Cinsiyeti|
Elara|Sagda|Kız|
Mimoza|Sagda|Kız|
Haskena|Sagda|Kız|
Helenx|Sagda|Kız|
Matematik|Sagda|Kız|
Azize|Sagda|Kız|
Cherry81|Sagda|Kız|
Semraögretmen|Sagda|Kız|
Senacihan|Sagda|Kız|
Momof|Sagda|Kız
Ecetuba84|Sagda|Kız|
Gyshnky|Sagda|Kız
Umut_11|Sagda|Kız|Arkadaşı
Dilem78|Sagda|Kız|Kuzeni|
Sedasem|Sagda|Kız|
Funmak|Sagda|Kız|
Gulsaahh|Sagda|Kız|Hamile|
Dilem78|Solda|Erkek|Kuzeni
Esmen|Solda|Erkek|
Sweet_drop|Solda|Erkek|
Crazy_peri|Solda|Erkek|
Sinam|Solda|Erkek|
Himalia|Solda|Erkek|Arkadaşı|
Blueeye|Solda|Erkek

[/table]

KESE YALNIŞ SONUÇ
[table="head"]Nick|Bebegin Konumu|Bioritim|Bebek Cinsiyeti|
Miss_teacher|Sagda|Erkek|
Esra6161|Sagda|Erkek|
[/table]

BİORİTİM DOGRU SONUÇ

[table="head"]Nick|Bioritim|Bebek Cinsiyeti|

Liza|Kız|Kız|
Aybuke07|Kız|Kız|
Ecetuba|Kız|Kız|
Gamzecim|Kıza Yatkın|Kız|
Kntszmlgm|Kıza Yatkın|Kız|
Mse121822|Kıza Yatkın|Kız|
Meysa|Kıza Yatkın|Kız|
Melocum|Kıza Yatkın|Kız|
Birhayat|Erkege Yatkın|Erkek|
Renkrenk|Erkege Yatkın|Erkek|
Balkupu|Erkege Yatkın|Erkek|

[/table]

BİORİTİM YALNIŞ SONUÇ

[table="head"]Nick|Bioritim|Bebek Cinsiyeti|
[/table]

KESE VE BİORİTİM DOGRU
[table="head"]Nick|Bebegin Konumu|Bebek Cinsiyeti|
c_n|Sagda|Kız|Kız|Kız|
Karabiber01|Solda|Erkek|Erkek|
Eceiremnur|Solda|Erkege Yatkın|Erkek
Life_city|Solda|Erkek|Erkek|
Aysu87|Solda|Erkek|Erkek|
[/table]

KESE VE BİORİTİM YALNIŞ
[table="head"]Nick|Bebegin Konumu|Bebek Cinsiyeti|
Dilem78|Solda|Erkek|Kız|
Kivircik06|Sagda|Kıza Yatkın|Erkek
Dreamer35|Sagda|Kız|Erkek
[/table]

KESE DOGRU,BİORİTİM YALNIŞ

[/table]

KESE YALNIŞ ,BİORİTİM DOGRU
Mse121822|Solda|Kıza Yatkın|Kız|
Gamsem|Solda|Kıza Yatkın|Kız|
Sinam|Sagda|Erkege Yatkın|Erkek|
Truf|Ortada|Kız|Kız|
Arzum44|Solda|Kız|Kız|
[/table]

SONUCU BEKLEYEN HAMİLE ARKADAŞLAR
Turko|Sagda|Kıza Yatkın| |
Dlg|Sagda|Kız| |
Zonox|Sagda|Kız| |
Yesilzeytinim|Sagda| | |
Mız mız|Sagda| | |
Askitom|Sagda|Kız ve kıza yatkın|
Skorpion74|Solda|Erkek|
Welcome|Solda| |
Rabia01|Solda| | |
Himalia|Solda| | |
Gulesram|Solda|Kıza Yatkın|
Hazal..|Solda| | |
daphne06|Solda|
Tulin034|Sagda|Erkek ve erkege yatkın|
Merwerwe| |Kız| |
Doublebump| |Erkek|
Sale| |Erkek| |İlişki günü net degil
Tatlişoğlum| |Kıza Yatkın| |İlişki günü net degil|
ekinoks225| |Erkege Yatkın| |
[/table]

benide eklermısınız solda

:69: ezel merhaba canim bende 5 haftalik hamisim merak sardi beni bi bakarmisin cinsiyettahminine :69:
benim dogum tarihim 27 mart 1987
esiminki 5 ekim 1986
sat 2 0cak

sey adetten sonra olmustu iliskimiz ac defaydi hatirlamiyorum :69:

ve adetlerim 30 gunde bir oluyodu

canım yumurtlama günlerin biortime göre erkeğe denk geliyor

kızlar sağdan yumurtlayıncamı kesede solda görünüyormuş anlamadım:44:

mimoza o nerden çıktı yaaa usgde bebeğin resmi sağdaysa anne karnında solda oluyor ondan mı bahsediyorsun bende ne demek istediğini anlamadım :27:

Kizlar fazla takilmayin bu cinsiyet olayina benimde elara sagolsun biotrimime bakmisti sik iliskiden dolayi ve bioritmimde kiz cikti ama bugun ogrendik oglusumuz geliyor. Sik iliskide kiz olur derlerdi benim erkek ama. Allahin taktiri sadece kesenin konumu tuttu 8. Haftada soldaydi bebis

Kizlar fazla takilmayin bu cinsiyet olayina benimde elara sagolsun biotrimime bakmisti sik iliskiden dolayi ve bioritmimde kiz cikti ama bugun ogrendik oglusumuz geliyor. Sik iliskide kiz olur derlerdi benim erkek ama. Allahin taktiri sadece kesenin konumu tuttu 8. Haftada soldaydi bebis

hayırlı olsun canım kaç haftalıkken kesinleşti Rabbim hayırlı evlat kılsın sağlıkla gelsin
naciye doğum tarihini ve son satını banada yazabilirmisin _?

Son düzenleme:
:17: ezelcim cevabin icin tesekrler bir kizim var benimde gonlumden gecen erkek :17:
tabiki hayirlisi olsun :17:
burda erkek bebek icin tek iliski karbonat falan demisler hicbirini yapmadim ve adetime 10 gun kalasiya kadarsik iliskiydi bizimki :17:
sadece dua ettim Allaha sigindim insallah gonlumdeki olur olmasada yine cok sevecegim bebisim benim :16:

:17: ezelcim cevabin icin tesekrler bir kizim var benimde gonlumden gecen erkek :17:
tabiki hayirlisi olsun :17:
burda erkek bebek icin tek iliski karbonat falan demisler hicbirini yapmadim ve adetime 10 gun kalasiya kadarsik iliskiydi bizimki :17:
sadece dua ettim Allaha sigindim insallah gonlumdeki olur olmasada yine cok sevecegim bebisim benim :16:

canım Rabbim gönlündekini versin inşaAllah herkezin umarım istediğin gibi olur

Buguh belli oldu cinsiyetimiz 16.ci haftada yani.ozelden yazarim sana cnm tarihlerimi

canım yumurtlama günlerin biortime göre erkeğe denk geliyor

mimoza o nerden çıktı yaaa usgde bebeğin resmi sağdaysa anne karnında solda oluyor ondan mı bahsediyorsun bende ne demek istediğini anlamadım :27:

ya şimdi keseye yerleşimin acaba sağ yumurta sol yumurtayla ilgisi varmı acaba onu sormak istedim.bide diyelim sağdan yunurtladım kese sağa yerleşiyor soldan yumurtlayıncada sola..mesela yumurtlamayı animasyonla gösteren sitelerde hep öle.kese içinde yerleşiminde bunla alakası olabilirmi dedim acaba:27::27::27:

ya şimdi keseye yerleşimin acaba sağ yumurta sol yumurtayla ilgisi varmı acaba onu sormak istedim.bide diyelim sağdan yunurtladım kese sağa yerleşiyor soldan yumurtlayıncada sola..mesela yumurtlamayı animasyonla gösteren sitelerde hep öle.kese içinde yerleşiminde bunla alakası olabilirmi dedim acaba:27::27::27:

olabilir mimoza bilmiyorum ki büyük ihtimal onnula alakalıdır ya bence bu yumurtanın ne tarafta olduğuna fazla takılmamak lazım

kızlaar öğrendim cinsiyeti erkek..yani kese kız gösteriyordu bioritimdede kızdı hem benim hem eşimin..hemde yumurtlama öncesi olmuştu ilişki o na görede kızdı...herşey kız gösterirken oğlum oldu yaa artık inanmıyorum hiç bişeye ..tek allahın dediği olur biz naparsak yapalım tutmadı üzgünüm

kızlaar öğrendim cinsiyeti erkek..yani kese kız gösteriyordu bioritimdede kızdı hem benim hem eşimin..hemde yumurtlama öncesi olmuştu ilişki o na görede kızdı...herşey kız gösterirken oğlum oldu yaa artık inanmıyorum hiç bişeye ..tek allahın dediği olur biz naparsak yapalım tutmadı üzgünüm

canımmm hayırlı olsun sağlıkla sıhatle gelsin bereket getirsin inşaAllah

Back
X