• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kız günlerinde hamile kalmışsın
yumurtlama günün 16 kasım.sen adet sonrası sık ilişkide bulunmuşsun ,buda kız bebek şansını yükseltiyor
kesede bebek sagda bu da kız
cinsiyet belli olunca haber verirmisin

herkese hayirli geceler,bebegimin cinsiyetini ögrendim,hayirlisiyla oglum :emir_bebek:olacak,bende bütün tezleri cürüttüm.cin takvimindede kiz gösteriyordu tabi bunlarin hepsi birer tahmin,rabbim ne dilerse odur,allah herkese bu duyguyu tattirsin önemli olanda o....

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. şu an 9,5 haftalık hamileyim.
benim de bioritmime bakabilir misiniz?
doğum tarihim 09.04.1985
eşimin 01.09.1980
ilişki tarihi 16.02.2011 (yumurtlama günü de aynı gün olmalı, ovulasyon testi ile takip etmiştim.) tek ilişki oldu.

çok teşekkürler..

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. şu an 9,5 haftalık hamileyim.
benim de bioritmime bakabilir misiniz?
doğum tarihim 09.04.1985
eşimin 01.09.1980
ilişki tarihi 16.02.2011 (yumurtlama günü de aynı gün olmalı, ovulasyon testi ile takip etmiştim.) tek ilişki oldu.

çok teşekkürler..

kızlaar bana yardımcı olacak yok mu?

kızlar bende mrak ettim şu bioritim olayını..rica etsem banada bakarmınız?benim d.t:18 2 1985 eşimin d.t:29 11 1982 ilişki günü 4 mart 2011..şimdiden teşkler:)

merhaba arkadaşlar
bioritim erkek
çin takvimi erkek
bebeğin kesedeki konumu kız
rus takvimi kız
allah nasip ederse bir kızım olacakmış :))
sevgiler.....

bioritmin kız gününde canım

çok saol canım. ben de bu arada tesadüfen başka bir başlıktan nasıl bakıldığını öğrendim, dediğin gibi kız günündeymiş. valla bende de bioritm, çin takvimi, rus takvimi hepsi kız gösteriyo. kesedeki konumunu pek yorumlayamadım açıkçası, kesenin şekli çok değişik çünkü :) bakalım inşallah birkaç hafta sonra öğreniriz hayırlısıyla. allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin inşallah.

merhaba benim bebişin ciniyeti de belli oldu . kızım olacak hayırlısıyla.takvimler göre ise şöyleydi:
çin takvimi: erkek
rus takvimi : kız
bioritm bende:kız eşimde : erkek
kese konumu: erkek
bebeği sağ yanımda hissettim ve 2 ay süren sağ kalçamda oturup kalkarken ağrılarım oluyordu.
yumurtlama sağ kasığımdandı ve muhtamelen yumurtlama günü tek ilişki olmuştu.
içimden gelen his: erkek rüyalarında :erkek gördüm.
gönlümden geçen kızdı.6 yaşında 1 kızım var ve kız olmasını o kadar çok istiyordu ki bende onun gönlünden geçeni istiyordum.2 tane kızı olanlara da çok özenirim. Allah herkese bu dünya ve ahiret için de hayırlı evlatlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

7+3günlük usg resminde bebeğim kesenin solundaydı ve geçtiğimiz pazartesi bebeğimizin oğlan olduğunu öğrendik pipişini gördük:64::66::64::66:

arkadaslar zahmet olmazsa benim bioritimede bakabilirmisiniz?
benim dt: 11.09.86
esimin dt:18.05.85
sat: 21 .02.11
iliskigunu :7-8 mart 2011
yumurtlama gunu :8 mart 2011
kese durumu 7. haftada : yuvarlak ve bebek saga yatkin

Son düzenleme:
bende ıstıyorum :))

sat : 25 şubat
esimin d.t : 09.11.1982
benim d.t :29.05.1985
ilişki günleri : 8,9,10 mart