• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

merhaba ben çok ender yazabiliyorum ama sık sık okuyorum. ben şu anda 7+4 haftalık hamileyim. benim doğum tarihim 09.02.1979 eşimin 06.08.1971. bizim 10-15 mart tarihleri arasında oldu berabarliğimiz .ben deli gibi kızım olsun istiyorum. ilişki günlerini buna göre ayarlamaya çalıştım ama inşallah olmuştur. şimdi elimdede bebeşimin ilk ultrason resmi var doktora sordum kesenin neresinde diye solunda dedi. ama kağıdı elime alıp baktığımda sağında duruyor. sizce cinsiyeti ne olabilir.

merhaba ben çok ender yazabiliyorum ama sık sık okuyorum. ben şu anda 7+4 haftalık hamileyim. benim doğum tarihim 09.02.1979 eşimin 06.08.1971. bizim 10-15 mart tarihleri arasında oldu berabarliğimiz .ben deli gibi kızım olsun istiyorum. ilişki günlerini buna göre ayarlamaya çalıştım ama inşallah olmuştur. şimdi elimdede bebeşimin ilk ultrason resmi var doktora sordum kesenin neresinde diye solunda dedi. ama kağıdı elime alıp baktığımda sağında duruyor. sizce cinsiyeti ne olabilir.

canım ayın 10-12 kız 13-15 erkek hangi gün hamile kaldıgı n belli deil ama kese kız gösteriyo

Bana da bakarmısınız lutfen
sat 3 subat ama gec dollenme olmus ona gore satım 10 subat
benım dogum tarıgım 10 10 1985
esımın dogum tarıhı 22 08 1974
tesekkurler

meraba kızlar bu bioritm nasıl hesaplanıyor bulamadım zahmet olmazsa banada bakarmısınız.12+5 günlük hamileyim.
benim doğum tarihim 15/02/1984
eşimin doğum tarihi 19/08/1985
bizimki tüp bebek yumurta toplama tarihini söyleyim 04/02/2011

meraba kızlar bu bioritm nasıl hesaplanıyor bulamadım zahmet olmazsa banada bakarmısınız.12+5 günlük hamileyim.
benim doğum tarihim 15/02/1984
eşimin doğum tarihi 19/08/1985
bizimki tüp bebek yumurta toplama tarihini söyleyim 04/02/2011

tüp bebekte bioritm tutmuyor heralde ama yinede baktım erkek günü canım

Kızlar ilk gebeliğimde kese soldaydı kızım oldu şimdi ikinciye hamileyim kese yine solda ve hep kızım olacak diye düşünmüştüm ama erkekmiş keseyle alakası yooook yani birde şu çin takvimi tutturuyo..

Oncelikle meraba her kese.Her kese mutlu hamilelik diliyorum.Aranizda olmamda,siteni bulmamda coook memnunum.Ben de iyice manyaklasmisim cocugun cinsiyeti ne diye)).7-8 haftalik hamileyim.Su 4 haftani bekleyemiyiom.Hem de eylenme amacli iste,en azindan sinamis oluruz.
7-8 hftalik usg resminde bebek solda gibi qaliba.resmlerini yerlesdirce siz bakarsiniz,cunki ben cocugun basi nerde,ayagi nerde valla goremiyom)).Bu arada bi kizim,bi oglum var,ama malesef onlarin zamaninda hic bole seylere dikkat etmezdim.
Elara canim bacim,bioritme bakiyorusndur.Lutfen bana da baakrmisn.
benim dogum tarihim- 16.03.1983
kocamin d.traihi- 01-11-1971
iliski olan gunler martin 26-31 aralari iste,net bilemicem.
Bu arada azerbaycandan katiliyorum.:79:

$Фото023.webp$Фото027.webp
bu da benim 7-8 haftalik usg resimlerim.bi yorum yaparsaniz sevinirm.

Back
X