- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.181
gecen hafta söyledi doktor ama inanamıyorum..:)))) erkek dedi bende hep kız gecıyodu aklımdan...hala da öyle:))) tesekkur ederımm cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkinede baka bilirmisiniz ben 15.05 1981 eşim19.07.1977 son adet08.06.2011 30,35 günde adet oluyorum![]()
erkege yatkın
hayırlı olsun bebeginde.
cnm bu takvimleri ciddiye almak zaten akıl işi degil.herkes eglencesine yada merakına bakıyor.
yoksa çin takvimi erkek diyor ,kesin oglum olacak diyen kadın yoktur galiba.varsadaa aklından şüphe ederim.
erkege yatkın
hayırlı olsun bebeginde.
cnm bu takvimleri ciddiye almak zaten akıl işi degil.herkes eglencesine yada merakına bakıyor.
yoksa çin takvimi erkek diyor ,kesin oglum olacak diyen kadın yoktur galiba.varsadaa aklından şüphe ederim.
erkege yatkın
hayırlı olsun bebeginde.
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim cinsiyetini cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim test varmış onla bakılıyormuş
Arkadaşlar İngilizce sitelerden araştırdım. abdominal ultrasonda yönler tam tersi yani sağda gözükenler solda solda gözükenler sağda. vajinal ultrasonda ise aynı sağdakiler sağ soldakiler sol. bu duruma göre ultrason kağıdını elimize aldığımızda (karnımıza koymayacağız) elimizde tutup bakıcaz. bu durumda şöyle:
6,7,8 haftalık abdominal ultrasonda plazenta kesenin sağına yakınsa:KIZ, soluna yakınsa : ERKEK
6,7,8 haftalık vajinal ultrasonda ise plazenta kesenin sağına yakında: ERKEk, soluna yakınsa: KIZ
bende çok merak ediyorum bunu:)benim 6,8 haftalkken en sağda görünüyo.eğer kız derse doktor uça uça gelir ilk burda paylaşırım:))hayırlısı bakalım.sizin hangi tarafta duruyor?
zelifecim benim 7. haftada tam kesenin sağında duruyor bebek ama plazenta bebeğin bulunduğu tarafda mı değilmi bilemedim. bu arada ultrasonu karşında tutarken dar taraf yukarda geniş taraf ağaıda duruyor değil mi? sitede nasıl tutmamız gerektiğini yazmamış ama yazılar bu şekilde düz olduğuna göre böyle tutmak daha mantıklı geliyor. hayırlısı inşallah sağ sağlim kızlarımız olur. ben de çook istiyorum :)
evet heralde öyledir.benn de dar taraf yukarıda olucak şekilde bakıyorum hep.bebeğin koumuna bakıodum ben ama plasenta demişsin onu anlamadım?
baktığım sitede plazentanın kesedeki yerine göre söylüyor. kısa bir araştırma yaptım plazenta zaten bebeğin bulunduğu tarafta oluyormuş
ayyyy heycanlandm şimdi :))inşallah öyledir ama benim kesem sol tarafta görünüyo resimde yani sağda oluyo bunla bi ilgisi varmıdır ki kesenin içindeki bebeğe bakıyoruz dmi![]()