• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Arkadaşlar İngilizce sitelerden araştırdım. abdominal ultrasonda yönler tam tersi yani sağda gözükenler solda solda gözükenler sağda. vajinal ultrasonda ise aynı sağdakiler sağ soldakiler sol. bu duruma göre ultrason kağıdını elimize aldığımızda (karnımıza koymayacağız) elimizde tutup bakıcaz. bu durumda şöyle:
6,7,8 haftalık abdominal ultrasonda plazenta kesenin sağına yakınsa:KIZ, soluna yakınsa : ERKEK
6,7,8 haftalık vajinal ultrasonda ise plazenta kesenin sağına yakında: ERKEk, soluna yakınsa: KIZ

Arkadaşlar lütfen sonuçlarınızı paylaşın çok merak ediyorum.....bu arada plazentanın nerede olduğunu görebilmek çooook zor.

2 kızım var ilk haftalardaki usg vajinal ve ikiside solda :52::52:
2. kızımın ikizi vardı yaşamadı oda kesenin sağına yapışık mış :5:

Son düzenleme:
6+3 ve 7+0 haftalıkken sağda gözüküyor. zaten doktorum kız demişti. ben kendimi takip ediyorum bütün belirtilerim kızı gösteriyor eşimin istediği oldu :))

7+2 de sağa biraz daha yakın duruyor
karından ultrason
ama 13 .haftada doktorum emin olmamakla birlikte erkeğe benzetti
bakalım değişecek mmi?

benim 7. hafta vajinal ultrason kağıdında sola yapışıktı,aynı haftanın sonu karından yapılan ultrasonda yine sola yapışık, bu durumda kız mı erkek mı, eşim erkek istiyo

kızlar unutmayın ultrosonda ters çıkıyor sağda gözüküyosa aslında solda solda gözüküyosa sağdadır birde sağ taraf erkek sol taraf kız derler bende tutuyo ben oğlumu ilk gebe kaldığım andan beri sağımda hissetim

Son düzenleme:
merhaba elara hn. benim doğum tarihim 22.11.1978 eşimin doğum tarihi 28.09.1976 haziran ayında hamile kaldım.13+1 günlül hamileyim benimde biotirme bakabilirmisiniz.çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini.sevgilerr

Arkadaşlar bende 8 haftalık usg kağıdımı elime aldığımda solda, karnıma tuttuğumda sağda ve kese yuvarlak olarak gözüküyor.19 gün sonra kontrolüm var 17 haftalık olucak o gün doktor cinsiyetini görürde söylerse hemen yazıcam.Allahın izniyle hayırlı haberlerimi bekleyin.

Arkadaşlar bende 8 haftalık usg kağıdımı elime aldığımda solda, karnıma tuttuğumda sağda ve kese yuvarlak olarak gözüküyor.19 gün sonra kontrolüm var 17 haftalık olucak o gün doktor cinsiyetini görürde söylerse hemen yazıcam.Allahın izniyle hayırlı haberlerimi bekleyin.

buda 8 haftalık usg:)
$Ultrn.webp

15.04.1978(aslında 1979 mus buna göre ay da yanlıs olabılır dıyor esım)

07/07/1985 de benim doğum tarihim

Son adet 18-19 temmuz

rica etsem bakabilir misiniz ?

Back
X