• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benimde 7 haftalik usg var ve simdi baktim ortada duruyor ve dimdik basi yukari bakiyor :D anlamadim valla.. Ve kesem yuvarlar degil sanki kayik gibi ve bastan sona hesap edersek keseyi ozaman sola daha cok yakin.. Cinsiyeti ne olabilirki??

arkadaşlar selam.., uzun süredir siteyi takip ediyorum..biorıtm cinsiyet belirlemede çok etkili bir yöntem oldugunu düşünüyorum. ben kendiminkini yorumlamaya calıştım ama emin değilim..yorumlayabilen var mı?:51:

banada geçen hafta bebeğin eşi solda kız olma ihtimali yüksek demişti doktorum ama bunun kesin ve doğru olmayabiliceğini sadece bazı makalelerde okuduğunu da eklemişti. henüz belli değil. Hiç farketmez cinsiyeti sağlıkla gelsin hayırlı evlatlarımız olsun inşallah =))) sevgilerrrrr

dün öğrendimki bebeğimiz kız mış =)) Rabbim hepimizinkine sağlık versin inş:nazar: doktorumuzun tezi tuttu:9:

ELERA banada bioritm le bakar mısın

benim 13.06.1985 doğum tarihim
eşimin 27.11.1987
ilişiki günü 20.10.2012
en son sat: 07.10.2012
28 günde bir adet görüyorum

Yolc sac kesenin solunda bana gore de yani karsidan bakinca da sag kolum tarafinda yorumlayabilen var mi

Mrb. 8 haftalık ultrason kağıdına baktım. Kağıda göre solda yer alıyor. Ama 14 haftalıkken doktor % 90 kız dedi. Yoksa kağıda göre sol olan karın şekline göre sağ olduğu için mi? Anlamadım. Bana da yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...

Benim doğum tarihim: 23. 07. 1983

Eşimin: 07. 03. 1980

İlişki tarihi: 23. 09. 2012

Oglum 40 hafta boyunca solda ve basasagi duruodu sanirim erkeklere ait bi ozellik. Bide idrar parlak sari oluyor erkeklerde. En belirgini bence kesik gobek. Kizlarda gobek karin yusyuvarlak oluo. Erkek tasiyanlaragobek kesik oluo. Yani ortada bi cizgi varmida bi parca ona kadar diger parca da gobekten diger yaniniza dogru..

banada geçen hafta bebeğin eşi solda kız olma ihtimali yüksek demişti doktorum ama bunun kesin ve doğru olmayabiliceğini sadece bazı makalelerde okuduğunu da eklemişti. henüz belli değil. Hiç farketmez cinsiyeti sağlıkla gelsin hayırlı evlatlarımız olsun inşallah =))) sevgilerrrrr

Benimki solsaydi erekek oldu:)

smge benimkide öyle baksana resmebaktıgımda sag tarafta duruyor burada bir arkadaşımızında resme baktıgında sagda duruyormuş bugün dr erkek demiş iyce kafam karıştı benim avatardaki resme iyi bak seninkide kese yuvarlakmı yoksa fasülye gibi falanmı bebek degil ha kese çünkü bebek zaten fasülye gibi durur

elınıze altıgınıda sol da karnınıza koydugunuzda sağda ise yanı hangı durumda kız veya erkek oluyo..:):)

benm solda duruyo bebek karnımda yanı doktor kız a benzıyor dedı 14. haftadayım hayırlısı bakalım ne olcak :) önceki 2 düşügüm de de soldaydı bebekler ...

Benim bebeğimde karnımın sag tarağında duruyor kızlar
Ultrason resminde de sagda
Ekleyebilirsem eklicem resmi yorum yapın bizede..

Back
X