• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

$tarama0001.webp$tarama0001.webp$tarama0001.webp

benim kese için yorumunuz nedir

buda bizim ki :) oldu mu acaba ????

Bebiş cok net gorunuyor maşallah, Ben KIZ diyorum hem saga daha yakın gibi (rahimde solda oluyor) kız oluyormuş burda oyle okudum Birde teori var popo kısmı paralel yada dikey gibi yanlış hatırlamıyorsam senınkı sanki paralel yani kız :)
Allah gönlüne gore versın canım:)

evet ikiz

yuvarlak olan kızsa

öteki de oğlan mı oluyor

heheh:)

hehehe:) Ne güzel iki bebiş:) gonlundekı olur umarım sağlıklısıyla.. ama baktığın zaman iki kesede yuvarlak bebişler kese ıcınde sagdamı yada soldamı o henüz gorulmuyor sanırım kucuk olmalı haftası iyice bellı olsun yıne bakalımmmmmmmm

Bu arada benımkı ne acaba cok merak edıyorum bakalım ay sonu ıkılı testte bır tüyo almaya calısıcam martta doğum olucak yazlık seylerde su an cok ındırımde depolamak ıstıyorum:)

Bebiş cok net gorunuyor maşallah, Ben KIZ diyorum hem saga daha yakın gibi (rahimde solda oluyor) kız oluyormuş burda oyle okudum Birde teori var popo kısmı paralel yada dikey gibi yanlış hatırlamıyorsam senınkı sanki paralel yani kız :)
Allah gönlüne gore versın canım:)

inşallah canım önce sağlıklı olsun da sonra tercih kız ama herşeyin hayırlısını versin Rabbim,seninde gönlündeki olsun :)

Selam arkadaşlar. Herkes bir yorum yapıyor ve çoğunluk erkek diyor kiminin kalbine öyle doğuyormuş kimi rüyasında görmüş kiminin falında çıkmış ,... (!!!) benimse içime hep bir kızom olacağı doğuyor ama bilemiyorum tabi hayırlısı. Rüyamda da dr kızın olacak dedi :D belki de etkilendiğimdendir. Henüz 12. Haftadayım cinsiyet belirlenmesi için çok erken ama tabi ilk olduğu için ben de merak içindeyim. Söylendiği gibi ultrason fotosuna göre bi tahmin yapılabiliyor mu? Fotoyu eklemeye çalışacağım umarım başarabilirim. Bu arada ultrason 8 haftalkken alınan görüntüden$image.webp

2gün önce ultrasona girdiğimde kese tam ortada gözüküyordu

Burda yazılanlara göre kesenin nerde olduğu önemli değil önemli olan kesenin içinde bebek nerde. Senin bebişin kesenin içinde sağa dayanmış bu durumda kız. Ama kesenin şekline göre de yuvarlak olmayıp düzensiz olduğundan erkek:)Herşey olabilir sağlıklı sıhhatli olsun inş. Bir de ikili testte beta hcg değerine göre yorum yapıyorlar 50 nin altıysa erkek üstüyse kız diye.

Burda yazılanlara göre kesenin nerde olduğu önemli değil önemli olan kesenin içinde bebek nerde. Senin bebişin kesenin içinde sağa dayanmış bu durumda kız. Ama kesenin şekline göre de yuvarlak olmayıp düzensiz olduğundan erkek:)Herşey olabilir sağlıklı sıhhatli olsun inş. Bir de ikili testte beta hcg değerine göre yorum yapıyorlar 50 nin altıysa erkek üstüyse kız diye.

broken.benim bebek usg kağıdına direk baktığında kesenin solunda.ama kağıdı kendime doğru tuttuğumda e doğal olarak sağda duruyor görünüyor.şimdi hangisi dikakte alınmalı ?

Tutmasini çok istedim ama olmadi..benim bebegim kesenin sagina yapişmi§ vaziyette( kagidi karnima tuttuğumda) şekli dağinik ,karnim sivri , neredeyse hiç bulantim olmadi ailem cevrem , rüyalar hepsi erkek ..ama kiz:)) Rabbim sonsuz kudret sahibi..sınırlandırmak ne haddimize..

Belirtiler kişiden kişiye değişiyo her bünyenin aynı değil. Benim de çok fazla bulantım yok , popom şimdiden büyümeye başladı, karnımsa daha yeni yeni belli oluyo, tatlı hiç canım istemiyo tuzlu ve bazen de ekşili şeylere aşeriyorum ama bir yorum yapmak için de çok erken dha. Her şeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da... Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızını :))

kese sagda
bebek kesenın ıcınde sagında
6+3 iken
? ney sımdı cınsıyet

buarada kagıdı karnıma koydugumde bebek kesenın solunda o sekıldemı kabul edılıyor?

Hayirli olsun cnm söylediğine göre erkek bebek..Benimde kese sağdaydi bebekte kesenin içinde sağa yapişmişti..kese fasulyegibiydii ama sonuç kiz bende tutmadi..

Benim vajinal ultrason resmine göre bebek kesenin sağında ve kese fasulye şeklinde. Benim bioritmime bakabilir misiniz acaba?
Ben 5.12.1980
Eşim26.02.1976
İlişki tarihi 26.05.2013

kesem yuvarlak degıl oval ama dalgalı gıbı
Saglıklı hayırlı olsunda kısmet bakalım cınsıyetımız erkek tutacakmı
gonlumden gecende hıssettıgımde erkek

Back
X