• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kesem yuvarlak degıl oval ama dalgalı gıbı
Saglıklı hayırlı olsunda kısmet bakalım cınsıyetımız erkek tutacakmı
gonlumden gecende hıssettıgımde erkek

2014 nisan annelerinden arkadaşım burdaymış :)

benim 4 haftalık ultrason resmimi koydum bir tahmin ediverin nolurr, bugün de 6+4 ü alıcam.Eki Görüntüle 787141

Selam arkadaşlar. Herkes bir yorum yapıyor ve çoğunluk erkek diyor kiminin kalbine öyle doğuyormuş kimi rüyasında görmüş kiminin falında çıkmış ,... (!!!) benimse içime hep bir kızom olacağı doğuyor ama bilemiyorum tabi hayırlısı. Rüyamda da dr kızın olacak dedi :D belki de etkilendiğimdendir. Henüz 12. Haftadayım cinsiyet belirlenmesi için çok erken ama tabi ilk olduğu için ben de merak içindeyim. Söylendiği gibi ultrason fotosuna göre bi tahmin yapılabiliyor mu? Fotoyu eklemeye çalışacağım umarım başarabilirim. Bu arada ultrason 8 haftalkken alınan görüntüdenEki Görüntüle 781595

benimki de bunun tam tersi sana cvp geldi mi cnm

bu bebek ne sagda ne solda :) ustte

valal ben pek anlamıyorumda
erkek demek ıcımden geldı :)

ay evet yapışmış orda duruo çok komik :))
benim de içime öyle doğdu

şu sağ sol meselesi karnına tutunca mı yoksa direk kağıdın üstündeki yönümü, kağıda göre sola yakın duruyor, karnıma tutunca sağda

ay evet yapışmış orda duruo çok komik :))
benim de içime öyle doğdu

şu sağ sol meselesi karnına tutunca mı yoksa direk kağıdın üstündeki yönümü, kağıda göre sola yakın duruyor, karnıma tutunca sağda

kagıdı tersmı ekledın acaba
karnına tutman laızm kagıdı

karnına koyup cekme canım :) ne fark edıcek guldurdun benı
ama ben her turlu bebegı tavanda goruyorum valla :)

benimki de bunun tam tersi sana cvp geldi mi cnm

Kesenin şekline göre erkek, bebeğin kesenin içinde sağ tarafa yapışmış durumda olmasına göre de kız olabilir diye bir yorum yapmış arkadaş sağolsun. Ne olduğunu ALLAH biliyor şimdilik hayırlısı olsun inşallah :)) öğreniriz yakında saklansın biraz daha :)))

Kesenin şekline göre erkek, bebeğin kesenin içinde sağ tarafa yapışmış durumda olmasına göre de kız olabilir diye bir yorum yapmış arkadaş sağolsun. Ne olduğunu ALLAH biliyor şimdilik hayırlısı olsun inşallah :)) öğreniriz yakında saklansın biraz daha :)))

sen zaten 1-2 haftaya öğrenirsin kısmetse. Bizi de haberdar et cnm. Allah önce sağlık versin...

doktor 2 li test için haftaya randevu verdi keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar vardı ben bu ultrasondan pek bişey anlamadım vucudu havada gibi $img-130829195023-001.webp

Back
X