• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Eki Görüntüle 1086016 bu 9 haftalik hali dun 12 haftaydi gittim belli degil ama bana kiz gibi geliyor dedi.sizce kese ne tarafta benn anlayamadım:)

Fotodan tam anlamadim net degil kese gorunumu. Ama biraz sagda gibi kiz olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Şimdi ultrason kağıdındaki haline göre mi sağda solda diyoruz anlamadım benim fotoyuda koyayım yorum yaparsanız sevinirim

$Fotoðraf1380.webp

6+3 günlük burda yai 7. haftanın içinde

yanı sağ sol nerde rahimde.. ona göre kese içine göre degil. kesenin içinde kesenin şekline göre oluşuyor ilk once. benım kese aynı sivri biber

Canım ilk sayfalara baktım kağıttaki konuma göre yorum yapmışlar:) dur oğlumun kini koyayım kesem dediğin gibi biber şeklinde bunda yuvarlak:) seninki erkek o zaman sende koysana fırsatın olunca buraya çok keyifli:)

Bu da 7+3de oğlumun ultrason fotosu, kese elips şeklinde,şimdi ki gebeliğimde yuvarlak

$Fotoðraf1382.webp

Benim cok oldu su anda hamile kalmadan oncede vardı hatta antibiyotik kullanıyodum ama bu kadar degildi şimdi her tarafında resmen ergenliğe girmiş gibiyim ve çok canımı sikiyo bu sivilceler neden sordun canım

Benimde 3 kızım var bu 4. Olucak nasip olursa kızların USg fotosu yok ama bunda kese fasulye gibi ve bebek sola yakın ama kafa tarafı sagda inşallah benimde bir oğlum olur
Canım neymiş bebeğin? Allahsana bağışlasın...

Selam arkadaslar bende 8 haftalik hamileyim. Size ultrason goruntusunu gondermek istiyorum ama nasil konulacagini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Cep telefonundan koyabiliyormuyuz resmi.

Son düzenleme:
İkinciye hamileyim 6+1 de kesede bebeği göremedim oğlunda gormustiluk halbuki. Geç döllenme yok. 8+1 de gidicem pitpit duymaya inşallah bi sorun olmaz. Ben çok kiz istiyorum. Kesimde kiz diyor. Gorumcem kocasi ve kaynanasi erkek erkek diyor önemli olan saglikli olması ama ben çok kiz istiyorum cin ve başka bir test yaptirdim kiz cikti. Sizde bakar misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X