• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

İnşallah canım bende öyle hissediyorum sürekli kızım diyesim geliyor şu ana kadar erkek olduğuna dair hiçbir belirtimiz yok zaten.
nabzımız yüksek, normalde tatlı sevmeme rağmen sürekli ekşi tuzlu istiyorum, çin takvimi, rus takvimi ve diğer testler hepsinde kız çıktık. arkadaşlarımız hatta bankacı dahil kim öğrense kız ismi söylüyor bu kadar tesadüf bir arada olamaz diye düşünüyorum.

Allah gönlüne göre versin inşallah bende hep kız hissediyordum yumurtlama öncesi hamile kalmam belirtiler herşey kız dı ama büyük ihtimal erkek ama yinede benim içime en başından beri kız doğuyo hayırlısı olsun eli ayağı sağlam olsunda gerisinin önemi yok

Kızlar alttaki kızımın 7 haftalık, üstteki de bugün çekildi 7 haftalık, sizce ne şimdiki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 233
Kızlar burda sağda duruyo ama bu alttan çekildi, yabancı bi siteye baktım vajinal karına göre ters tarafta demek yazıyo doğru mu acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar burda sağda duruyo ama bu alttan çekildi, yabancı bi siteye baktım vajinal karına göre ters tarafta demek yazıyo doğru mu acaba
Dediğin gibi olabilir ama karın ultrasonunda da ters görünmüyor mu ve çıktıya göre yorum yapılmıyor mu? benim bebiş sol tarafta ultrasonu hep sola koyuyoruz ama kağıtta sağda gözüküyor.

kızlarrrr bebegimin yeni gali bacak arası fotosu amaa pek bi belli degil doktor kıza benzettim dedi ama ben dayanamıyorum sizde yorum yapar mısınız internetten kız bebeklerin görüntüsüne bakıyorm benö bebsime benzyo ama cok emin olmak istiyorum sizce neeee kız mı melegm :KK15:

Eklentiler

• 20150126_122425.webp
    20150126_122425.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 172
  • 20150126_122425.webp
    20150126_122425.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 186
  • 20150126_122357.webp
    20150126_122357.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 171
Dediğin gibi olabilir ama karın ultrasonunda da ters görünmüyor mu ve çıktıya göre yorum yapılmıyor mu? benim bebiş sol tarafta ultrasonu hep sola koyuyoruz ama kağıtta sağda gözüküyor.
Cnm bebek solda derken kar ında mı solda, onun bi anlamı yok sanırım.benin anladığım 7. Hafta ultrasonunda kesenin içindeki bebek karından bakıldığında soldaysa erkek, sağdaysa kız. Benim kızımda tuttu bakalım bunda tutacak mı

kızlarrrr bebegimin yeni gali bacak arası fotosu amaa pek bi belli degil doktor kıza benzettim dedi ama ben dayanamıyorum sizde yorum yapar mısınız internetten kız bebeklerin görüntüsüne bakıyorm benö bebsime benzyo ama cok emin olmak istiyorum sizce neeee kız mı melegm :KK15:
Bence kız cnm benim kızımın da böyleydi

Cnm bebek solda derken kar ında mı solda, onun bi anlamı yok sanırım.benin anladığım 7. Hafta ultrasonunda kesenin içindeki bebek karından bakıldığında soldaysa erkek, sağdaysa kız. Benim kızımda tuttu bakalım bunda tutacak mı
Bnm ki solda ama ilk ultrasonda sagdaydi.ikinci ultrasonda solda.

1. Si 6+4 2. Si 8+6

Eklentiler

• 20150126_145553-1.webp
    20150126_145553-1.webp
    29 KB · Görüntüleme: 163
  • 20150126_132309-1.webp
    20150126_132309-1.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 155
2 hafta daha bekle, benim 16 da kesinleşti, hem uğursuzluk diyolar pek birşey Alma arkadaşım son aya kadar, ben de öyle yapıcam

Back
X