• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

soldaysa erkek, sağdaysa kız buradaki teoriye göre ama 7-8-9 haftalık ultrason görüntüsü olması gerekiyormuş. benim 7.hafta soldaydı 10.hafta sağa geçti. seninki kaç haftalık
:))) çok enteresan şeyler duyuyoruz:) benmde 9. haftalık görüntüde sağda yani kız.. çin takvimine göre erkek.. cildim çok bozuldu kız.. ekşi ve tuzlu yiyorum erkek:))))) böle bir karmaşa içindeyim Allahım hayırlısını versinn:)))

:))) çok enteresan şeyler duyuyoruz:) benmde 9. haftalık görüntüde sağda yani kız.. çin takvimine göre erkek.. cildim çok bozuldu kız.. ekşi ve tuzlu yiyorum erkek:))))) böle bir karmaşa içindeyim Allahım hayırlısını versinn:)))
canım normalde "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı" diyorlar.
Çin rus takvimi hepsinde kızdı daha kesinleşmediği için bir daha sefere kız der doktorum diye hala umutluyum.
kese kısmına gelince 7. haftayda soldaydı.
yediklerim aynı senin gibi tuzlu limon, yeşil zeytin ve turşu yemek üstüne gün içinde atıştırmalık olarak tükettim.
bide çin takviminde yaş ekleme karmaşası var kiminde 1 kiminde 2 ben kendim baktım erkek, otomatik çin yaşını hesaplatınca +1 ekledi kız çıktı.
bulantım kusman hiç olmadı sadece 12. hafta faranjitle beraber 1 hafta çok kötü oldum ama ilaçsız atlattım çok şükür
erkek bebeklerde erken dönemlerde bulantı kusma az olurmuş diyede bir rivayet var ama bunlar kişiden kişiye değişiyor. sabırla beklerken günleri geçiriyoruz.

canım normalde "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı" diyorlar.
Çin rus takvimi hepsinde kızdı daha kesinleşmediği için bir daha sefere kız der doktorum diye hala umutluyum.
kese kısmına gelince 7. haftayda soldaydı.
yediklerim aynı senin gibi tuzlu limon, yeşil zeytin ve turşu yemek üstüne gün içinde atıştırmalık olarak tükettim.
bide çin takviminde yaş ekleme karmaşası var kiminde 1 kiminde 2 ben kendim baktım erkek, otomatik çin yaşını hesaplatınca +1 ekledi kız çıktı.
bulantım kusman hiç olmadı sadece 12. hafta faranjitle beraber 1 hafta çok kötü oldum ama ilaçsız atlattım çok şükür
erkek bebeklerde erken dönemlerde bulantı kusma az olurmuş diyede bir rivayet var ama bunlar kişiden kişiye değişiyor. sabırla beklerken günleri geçiriyoruz.
aynen rivayetler birbirini tutmuyor ve aklımız karışıyor. sen 15. haftadaymışsın söylemedimi doktor:)) benm 13. haftada kontrolüm var ozamandan umutluydum ama seni görünce o da gitti.:))

Doktor erkek dedi nub'una göre ama doğruluk payı %80miş. kızlarda paralel olur dedi cumartesi tekrar gideceğim belki tekrar bakar. Birde nabız teorisi vardı yüksekse kız düşükse erkek diye ilk gittiğimizde 160-170 arasında nabzı çıktı bende kız diye sevindim son gittiğimizde 140 çıktı tam sınır oluyor.
sabırla kesinleşmesini bekliyorum hem kız hem erkek kıyafetlerine bakıyorum ve tabiki de çalışamıyorum.

Kizlar bu ultrasona gore ne sizce tahminlerinizi bekloyorum 8 haftalik burda altta gorunen parlak yer melegim

Eklentiler

• 20150119_162251.webp
    20150119_162251.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 132
Kizlar bu ultrasona gore ne sizce tahminlerinizi bekloyorum 8 haftalik burda altta gorunen parlak yer melegim
bence sağda görünüyor ama parlak yer dediğini anlamadım başka fotoğrafı yok mu çok bulanık çıkmış doktorun boyunu ölçtüğü 2 nokta arası olanlarda daha rahat anlaşılıyor.

Yok canim baska bu hafta gidicem artik 12 haftalik olduk ama benim melegim cok zor cikti ortaya o yuzden net gozukmuyo olabilir uzun bi sure goremediler bos gebelik suphesi vardi burda ortaya cikmisti artik tabi cok minik

arkadaşalar bu bugünkü fotomuz 13+1 gunluk doktor 20 güne kadar belli olur ama erkege benziyor dedi bir yorumda bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• 20150216_113038[1].webp
    20150216_113038[1].webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 152
bence sağda görünüyor ama parlak yer dediğini anlamadım başka fotoğrafı yok mu çok bulanık çıkmış doktorun boyunu ölçtüğü 2 nokta arası olanlarda daha rahat anlaşılıyor.
cnm benim bebegim içinde yorum yaparmısın 13+1

Eklentiler

• 20150216_113038[1].webp
    20150216_113038[1].webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 119
cnm benim bebegim içinde yorum yaparmısın 13+1
Canım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.
Doktor büyük ihtimalle nub una göre söylemiştir, bize öyle açıkladı ve doğruluk payı yüksekmiş. Fotoğrafta ben göremedim başka fotoğraf varsa oradan bakayım.
Ben ilk gebe kaldıktan bir süre sonra yyakın bir arkadaşımızın oğlu olacağı kesinleşti. Kayınpederim o zaman erkek sezonudur herkes erkek doğurur dedi. Şu anda 2 kişi kesin erkek bekliyor. ben dahil 3 kişiye de doktorumuz büyük ihtimalle erkek demiş seni de sayarsam 4 oluyoruz. Kayınpederimin içine mi doğdu herhalde diyorum.

Canım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.
Doktor büyük ihtimalle nub una göre söylemiştir, bize öyle açıkladı ve doğruluk payı yüksekmiş. Fotoğrafta ben göremedim başka fotoğraf varsa oradan bakayım.
Ben ilk gebe kaldıktan bir süre sonra yyakın bir arkadaşımızın oğlu olacağı kesinleşti. Kayınpederim o zaman erkek sezonudur herkes erkek doğurur dedi. Şu anda 2 kişi kesin erkek bekliyor. ben dahil 3 kişiye de doktorumuz büyük ihtimalle erkek demiş seni de sayarsam 4 oluyoruz. Kayınpederimin içine mi doğdu herhalde diyorum.
çok teşekkürler cnm bu 8+5 günlüktü

Eklentiler

• 20150216_123705[1].webp
    20150216_123705[1].webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 201
buda bugün cekilen cnm

Eklentiler

• 20150216_123733[1].webp
    20150216_123733[1].webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 183
bu 12+0 canım

Eklentiler

• 20150216_124128[1].webp
    20150216_124128[1].webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 209
çok teşekkürler cnm bu 8+5 günlüktü
Burada sağda gibi inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizim 13+2lik görüntümüz böyle doktor erkek dedi ama kesin değil. seninkiyle karşılaştır bakalım bende hiç anlamıyorum

Eklentiler

• 11005908_10153052002911730_549744330_n.webp
    11005908_10153052002911730_549744330_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 173
Burada sağda gibi inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizim 13+2lik görüntümüz böyle doktor erkek dedi ama kesin değil. seninkiyle karşılaştır bakalım bende hiç anlamıyorum
bende hiç anlamıyorum gülüm benim fotolar net çıkmıyo:KK5:

Kızlar bunlarda benim 5 / 7 haftalık ultrason resimlerim benim hep sag yumurtalıgım agrıyordu adet tarihime yakın ama minik en basından beri solda 2 hafta icinde ortaya dogru gelir sanırım canım hep eksi tuzlu cekiyo tatlı yiyince midem bulanıyo bide cok üsüyorum hayırlısı Allahtan saglıklı olsunda ilk cocugumuz ikisinide istiyoruz maksat öyle eglence olsun yorumlarnızı bekliyorum ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 191
  • image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 178
Kızlar bunlarda benim 5 / 7 haftalık ultrason resimlerim benim hep sag yumurtalıgım agrıyordu adet tarihime yakın ama minik en basından beri solda 2 hafta icinde ortaya dogru gelir sanırım canım hep eksi tuzlu cekiyo tatlı yiyince midem bulanıyo bide cok üsüyorum hayırlısı Allahtan saglıklı olsunda ilk cocugumuz ikisinide istiyoruz maksat öyle eglence olsun yorumlarnızı bekliyorum ☺️
Canım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.
senin yaşadığın belirtileri bende yaşadım ekşi yiyorum kızım olacak diye çok sevinirken doktor erkek dedi hala bir sonrakinde kız dermi diye umudum var kontrolü bekliyorum. kesinleşince haber veririm.

sizinki erkek gibi

sizinki erkek gibi
yan yüklemişsiniz fotografım fotosunu çekince parlamış anlaşılmıyor.ayrıca yan mı düz mü yatıyor anlamadım.

Canım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.
senin yaşadığın belirtileri bende yaşadım ekşi yiyorum kızım olacak diye çok sevinirken doktor erkek dedi hala bir sonrakinde kız dermi diye umudum var kontrolü bekliyorum. kesinleşince haber veririm.
Canım 5 haftalıkta bebis yok evet doktora sordum rahmin solunda kese dedi .. 7 haftalık resimdede kese yine aynı yerde icinde bebek var bebek kesenin sagında kesenin yerimi önemli icindeki bebegin yerimi benim kafam karıstı simdi

Back
X