• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Eki Görüntüle 1420047
sizinki erkek gibi

sizinki erkek gibi
yan yüklemişsiniz fotografım fotosunu çekince parlamış anlaşılmıyor.ayrıca yan mı düz mü yatıyor anlamadım.
Telden ekledim canım resim yan eklenmiş düzeltemedim o siyahlık kesem iste kesenin icinde sol alt kısımdada ufacık bebek görünüyor

Canım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.
senin yaşadığın belirtileri bende yaşadım ekşi yiyorum kızım olacak diye çok sevinirken doktor erkek dedi hala bir sonrakinde kız dermi diye umudum var kontrolü bekliyorum. kesinleşince haber veririm.
Ne güzel sana demiş benim daha 5/6 haftam var öreneblmem için

13+2 gunluk hamileyim.ilk cocugum hep erkek hissettm ama tum belirtiler kiz . Et fln tiksindim tatliyi cok yiyorum yuzumde cok sivilce cikti vs.... ve bebek 8+6 da tamamen sagda ve kafasi gozu herseyi bellu.ama vajinal yoldan bakildi.kiz et gibi olur derler ama kesede yuvarlak meraktan olmek uzereyim..

Kizlar bu bebikin cinsiyeti ne olabilir peki 20150214_175020.webp

Tarimsal canim ama benimki vajinal ultrason karindan bakildiiimi kagitta tam tersi cikiyo.ama vajinalda sag sag sol ayni solda cikiyo kagitta ??

Ve ben oglan hissediyorum ama kiz belirtileri var eti tavugu fln yiyemiyorum halbuki cok severdim tatli yiyorum meyve portakal suyu.....

Oz
[QUOTE="zeynepsare86, post: 39514255, member: 64eindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmisti[/QUOTE]
am
Ozman oglan ben bu konuyu en basindan beri takip ediyorum yuzde 80 tituyo.
Egerki karindan bakildiginda bebek kesenin solda ise oglan sagda ise kiz. 7 8 ve 9 ultrason resmine gore. Kac haftalik simdi seninki ?

Karindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmisti
Vajinalde bakılınca ders oluyormuş yani solda kız sağda erkek bebek diyorlar buradaki teoride.
Tatlıyı genelde erkek bebek bekleyenler yiyemiyormuş, portakal suyunu da kız bebeği olan annelerin çok aşerdiğini okudum.
http://www.e-gebelik.net/gebelik_genel_bilgiler/kiz_mi_erkek_mi.asp
ama bunların geçerliliği yok tabi inşallah istediğin gibi olur.
benim erkek için 12 tane kızda 2 ifade tutuyor.
Rus ve Çin takviminde kız çıkmıştı benimde kesin değil 7 marta kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Vajinalde bakılınca ders oluyormuş yani solda kız sağda erkek bebek diyorlar buradaki teoride.
Tatlıyı genelde erkek bebek bekleyenler yiyemiyormuş, portakal suyunu da kız bebeği olan annelerin çok aşerdiğini okudum.
http://www.e-gebelik.net/gebelik_genel_bilgiler/kiz_mi_erkek_mi.asp
ama bunların geçerliliği yok tabi inşallah istediğin gibi olur.
benim erkek için 12 tane kızda 2 ifade tutuyor.
Rus ve Çin takviminde kız çıkmıştı benimde kesin değil 7 marta kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Benim ikinci gebeligim gecen gebeligimde butun teoriler cin takvimi haric erkek diyodu cinsiyeti kizdi aslinda yüzde yüz degil tabi hic bi teori

Oz
[QUOTE="zeynepsare86, post: 39514255, member: 64eindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmisti
am
Ozman oglan ben bu konuyu en basindan beri takip ediyorum yuzde 80 tituyo.
Egerki karindan bakildiginda bebek kesenin solda ise oglan sagda ise kiz. 7 8 ve 9 ultrason resmine gore. Kac haftalik simdi seninki ?[/QUOTE]
7.4 olduk cok şükür hayirlisi olsun inşaallah teşekkür ederim cnm ogrenince yazarim buraya muhakkak

buda benim ikinci miniğim bugün gittim doktora 8.haftamız yorumunuz nedir :KK54::KK54:
Benim bebişe kimse yorum yapmamıştı solda duruyor ve erkek dedi doktorumuz genelde tutuyor teori.ilk bebeğimde tam ortada topaç gibiydi kızım oldu.Resmi 150. sayfada

Son düzenleme:
Kızlar lütfen Banada bakarmisiniz 8+2 günlük bugün girdik ultrasona

Eklentiler

• IMAG6228_1.webp
    IMAG6228_1.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 139
Back
X