- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
- #3.681
Sol taraftan olduğunu nasıl biliyorsunuz
Ben tam yumurtlama zamanı doktora gitmiştim bişeyim varmı diye kontrole . Soldn yumurtlamışsın demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol taraftan olduğunu nasıl biliyorsunuz
O zaman kesin bende solumdan yumurtladım çünkü yerleşmede sanırım sürekli 3-4 gün sol kasıgım sızladıo ay yumurtalama günümde sol kasığım ağrıdı çünkü :) :)
Bende sol tarafımdan yumurtladım. Şimdi doktordan geliyorum oğlum olacakmış inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
pek anlaşılmıyor ama solda gibi canım.erkek diyorlar sanırım sola yakınsa.hayırlısı olsunkızlar cok merak ediyorum cınsiyetını tahmınınız var mı![]()
İnşallah bakalım ya doktor da kıza benziyor demişti ama keSin değil demiştipek anlaşılmıyor ama solda gibi canım.erkek diyorlar sanırım sola yakınsa.hayırlısı olsun
Erkek benceCanm çok heyecanlandm merakta ettim benimkinede bakarman 7+3 allah gönlmüze gore versin![]()
Benim icimden erkek geciyo valla :) hayrlisi tabiki ilk önceErkek bence
8+1 gunluk tahminde bulunursaniz sevinirimEki Görüntüle 1752032
Arkadaslar benim bebeğim 7+3 haftasında ortada duruyor sizce cinsiyeti nedir?? Tahminde bulunursanız sevinirim![]()
Banada yorum yapar misiniz 6+6 günlük
Erkek gibiBanada yorum yapar misiniz 6+6 günlük