• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benim ki henüz 6 haftalık daha erken ama konu çok ilgimi çekti :)

image.webp

Valla cnm kiminde tutuyor kiminde tutmuyor,mesela benim tutmadı kesede plasentada soldaydı karından usg idi.ama tutmadı:)

Nasil buyumus. Kizin masallah cnm... Daha gecenlerde karnindaydi çıktı büyüdü bile. Kuzucuk masallah.... Darisi bize inss

H Humosum
usg vajinal ise plasenta diyelim ki sağda görünüyor gerçekte de sağda demekmiş, ama karından olan usg de plasenta sağda görünüyor ise gerçekte solda demekmiş canım. o yüzden tahmin esnasında vajinal mi karından mı diye soruluyor

Bn 17 haftalik hamisim cinsiyetini henuz ogrenemedik. 8 haftalik karindan usg goruntusu keseye gore cinsiyeti nedir acaba

Eklentiler

• 20160514_110624-1.webp
    20160514_110624-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 78
kızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice :deli:
Solda olup kizi olanda var sagda olup oglu olanda var baktigim kadariyla rabbim bilir canim :)

kızlar plasenta gerçekte sağda olursa erkek olma ihtimali yüksek oluyor di mi? Yoksa bebeğin kesenin sağında mı olması lazım?bu teoride kafam karıştı iyice :deli:
Slvester soldakilere erkek diyor sagdakilere kiz diyor ama tam tersi oluyor cinsiyetleri canim ;)

aynen çünkü benim plasenta sağda bebek kesenin solundaydı ama ortada gibi görünüyodu azcık sola kayıktı. erkek dedi doktorlar. bakalım hala emin olamıyorum ben :)
Gonlunden gecen kiz bebekmi tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Back
X