- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.881
Kız gibi canımMrb dün 5+5 günlük karından usg çekildi bi bana da yorum yapar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi canımMrb dün 5+5 günlük karından usg çekildi bi bana da yorum yapar mısınız
Erkek diyorum canımKızlar 8+3 bana da yorum yapar mısınız?
Erkek tahminimce canımCanlar lütfen bana da bir yorum yapın.
Teşekkür ederim canım herkes erkek diyor.yuzuk testi ve cin takvimi de erkek diyor sanırım zorlama nin alemi yok erkek olcak:) kız çok istiyordum da.ilk bebişim tabiki hangisi olursa hayırlısı sağlıklı olsun daErkek diyorum canım
Erkek gibi5+2 burda, vajinal bakıldı ☺
Cinsiyet belli olunca size haber vericem, bakalım tutacak mıErkek gibi
Valla burda tahmin eden kisiler girmiyor artk galiba.bende resim gondermistm ama kimseden ses cikmadi.hayirlisi...Benimde 9 haftalık kızlar yorum yapabilecek olan var mı?
Aynen canım sanırım öyleValla burda tahmin eden kisiler girmiyor artk galiba.bende resim gondermistm ama kimseden ses cikmadi.hayirlisi...
Ben yorum bilenlerden değilim ama nedense bana erkek gibi geldi. Hayırlısı olsun inşMerhaba bana da yorum yazar misiniz kızlar 9 haftalık
teşekkür ederim bir kızım var erkek istiyorum hayırlısıyla :)Ben yorum bilenlerden değilim ama nedense bana erkek gibi geldi. Hayırlısı olsun inş![]()
Cinsiyetini öğrendik ERKEK :) Demek ki kesedeki konumuna göre sözleri doğru değil keseye göre kız ama bebeğim erkek