• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar bende bu gun ultrason girdim doktor bisey demedi ama bakarmisiniz belki anlayan olur bana erkek gibi geldi ama
2281905

bana da erkek gibi geldi hızlı şekillenmesinden ve konumundan dolayı :)
Bende erkek istiyorum ama esim kız istiyor ikisinede yerimiz var sağlıklı olsunda yavrum tek 👶🤗

Sonunda öğrenebildin yani artık alışveriş başlasın:KK70:
Aynen canim ama benim ilkide kizdi onda ilk heyecan o kadar cok sey aldimki giydirememistim bile hemencecik buyuyorlar simdi bu kizima nasipmis birde 16.haftayi bekliycem gonlum hep erkekteydi ama hamd olsun bebegim sagliklibakalim 16.hafta kesinlesirse ufak tefek eksiklerim var onlari tamamliycam artik

Kiz gibi geldi bana canim ysniladabilirim hayirlisi olsun
Yaa gerçekten mi nerden anlıyorsunuz bende hep kız hissediyorum💞yarın ikili testim var daha güzel bir fotoğraf alabilirsem atarım tekrar.radyoloji uzm.cekecek tahmin de bulunmaz ama belki güzel bir fotoğrafını verir🙏😊 teşekkür ederiimm

Yaa gerçekten mi nerden anlıyorsunuz bende hep kız hissediyorum💞yarın ikili testim var daha güzel bir fotoğraf alabilirsem atarım tekrar.radyoloji uzm.cekecek tahmin de bulunmaz ama belki güzel bir fotoğrafını verir🙏😊 teşekkür ederiimm
Vallahi canım az çok nu teorisini çözdüm gibi gibi yani tam da emin değilim umutlandırmak istemiyorum seni sadece tahmin ettim Usg ye göre Allah gönlündekini nasip etsin sana bana ve tüm değer Bilecek herkese

Vallahi canım az çok nu teorisini çözdüm gibi gibi yani tam da emin değilim umutlandırmak istemiyorum seni sadece tahmin ettim Usg ye göre Allah gönlündekini nasip etsin sana bana ve tüm değer Bilecek herkese
Hayırlısı olsun canm rabbim ne verirse baş tacı tüp bebekle gebe kaldm ilk bebeğim olacak kız erkek cok şükür evlat sahıbı olacağım gerisi önemli değil tabi 😊rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla yaşatsın 🙏

Back
X