- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.141
Evet canım karındanKarından sanırım erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım karındanKarından sanırım erkek
Buna göre kız bi önceki usg karından mı vajinal mımerhaba
bugün. yine gittim kontrol için artık sorun yok..
tekrar vajinal bakıldı işte bu da usg fotoğrafı..
bir önceki mesajım (6140nolu mesaj) ordaki abdominal (karından) idi..Buna göre kız bi önceki usg karından mı vajinal mı
Kız gibi duruyor sonucu paylaş mutlaka belli oluncabir önceki mesajım (6140nolu mesaj) ordaki abdominal (karından) idi..
6 yada. 7 haftalık görüntü lazım burda hareket etmişKizlar 8+0 usg fotografimiz tahminlerinizi bekliyorum karından bakıldı
Ama bi kac tane ayni gunden usg var biri daha saga biri daha sola yakin ne olcak simdi :)
Bu 6 haftalik6 yada. 7 haftalık görüntü lazım burda hareket etmiş
Karından sa kız vajinalse erkekBu 6 haftalik
İyiyim şükür canım sen nasılsın. Vajinal usg mi bu karından mı net degil gibiMrb. Zeynocum nasılsın. Bugün ilk muaynemiz oldu keseye göre yorum yapabikecekmisin 6 haftalık Eki Görüntüle 2288640 Eki Görüntüle 2288640
karından hadi bakalım tutacakmıKarından sa kız vajinalse erkek
Teşekkür ederim iyiyim bende. Karından canımİyiyim şükür canım sen nasılsın. Vajinal usg mi bu karından mı net degil gibi
Net degil canım ya bidahakinde net belli olur herhaldeTeşekkür ederim iyiyim bende. Karından canım
Sağda veya solda olduğu belli değilmiNet degil canım ya bidahakinde net belli olur herhalde
Ben anlayamadım canımSağda veya solda olduğu belli değilmi
Karındansa kız , vajinalse erkek canım ramzi teorisine göreEki Görüntüle 2290149 tahmin yapar mısınızkızlar