- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.201
Kaç haftalık 6 yada 7 haftalık varsa atarsan daha iyi yorumlanabilirKızlar sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık 6 yada 7 haftalık varsa atarsan daha iyi yorumlanabilirKızlar sizce?
Bu 9 haftalık 6 haftalık halinde nokta var sadece ve solda görünüyorKaç haftalık 6 yada 7 haftalık varsa atarsan daha iyi yorumlanabilir
Soldaysa erkek ama bu teori pek tutmuyor 12. Haftalarda at tekrar canım usg erkek gibi geldi banaBu 9 haftalık 6 haftalık halinde nokta var sadece ve solda görünüyor
Kız gibi canım
Kız gibi canım
Cok tesekkur ederim Insallah![]()
Kız gibi canım
Cok tesekkur ederim Insallah![]()
Kız gibi canım
Kız gibi canım
Kız gibi canım
Karındansa Erkek vajinalsa kız buna göre 11 yada 12 hafta usg de nub teorisinde fazla yanılma olmuyorEki Görüntüle 2295192 merhabalar kızlar bana da yorumda bulunabilir misiniz karından usg 6 haftalık
Karındansa kız vajinalsa erkek tabi 11 yada 12 hafta usg paylaşın kese konumu tutmayada bilirEki Görüntüle 2295704
Buda benim minnoş 5 hafta 5 günlükken vajinal ultrason görüntüsü kalp atışını duyamadım ama gördük çok şükür
Benim kesede elips şeklinde deneyimli hanımlar sizce
kız mı erkekmi acep :)
Buna göre kız 11 yada 12 hafta usg paylaşın kese konumu tutmayabilirmi?
3 kiz anasi oldugunuz icin tecrubelerinizden faydanmak isterim. Su an 7+3 uz. Ilk fotoya gore kiz demistiniz. Benim icime doganda oyle. Peki sizin keseniz de boyle fasulye gibi miydi sizce kese sekli onemli mi?
6 hafta olmalı buna göre kız varsa 6 hafta paylaşın kese konumu tutmayabilir 11 yada 12 hafta usg paylaşın7 hafta 5 günlük
Sola yakın karından usg ise erkek CanımEki Görüntüle 2295192 merhabalar kızlar bana da yorumda bulunabilir misiniz karından usg 6 haftalık