• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Alyansta benimde erkek çıktı ama kız hissediyorum nedense benimde gönlümdeki erkekten yana makas bıcakta bıçağa oturdum :KK70: :KK70:
Aa onu yapmadim 😂😂 Benim ayaklarim cok usuyor normalde de cok usur. Canim tatli cekmiyo normalde de sevmem tatli. Ve tuzlu ya da eksi de istemiyo. Gobegim tuylendi gibi ama sanki normalde de vardi cok merak ediyorum 😂 cin takvimine baktim bazi sayfalar kiz diyo bazilari erkek diyo anlamadim😂

Aa onu yapmadim 😂😂 Benim ayaklarim cok usuyor normalde de cok usur. Canim tatli cekmiyo normalde de sevmem tatli. Ve tuzlu ya da eksi de istemiyo. Gobegim tuylendi gibi ama sanki normalde de vardi cok merak ediyorum 😂 cin takvimine baktim bazi sayfalar kiz diyo bazilari erkek diyo anlamadim😂
benimde ayaklarım buz gibi ama tüylenmem olmadı tatlı hiç istemiyorum çin takvimişde aynen bi kız bi erkek diyo :D ne zaman belli olcak acaba ya

kızlar 6.haftadayim
kalp atışını duyduk şükür,
vajinal ultrason ile embriyo sağdaydi.
sağ kız sol erkek değil miydi?
vajinal ultrason farklı mi?

canım 3 senedir simir vermemistim.simir aldı doktor,hamileligin ilk baslarinda aliyoruz sıkıntı olmaz dedi
o yuzden vajinal ultrason ile baktı

Evet kuzum ilk bebegim. Gonlumde kiz var cunku cidden hayatimda hic kadin yok gibi bir sey. Hayatimdaki en onemli insanlar hep erkek. Ama erkek galiba. Ruyamda ikiz erkek gordum(bilinc altina yordum😁) bulantim yok. Alyans testi yapti arkadasim hamile degilken erkek cikti. Yuzum sivilcelenmedi ya da cirkinlesmedi 😂
Benimde gomlumden gecen kiz.
Kiz bebek sevmeyeli seneler oldu.
Okadar icimde özlem var ki.
Teyzem dogurdu erkek.
Kuzenim dogum yapti erkek.
Kuzenimin esi dogum yapti erkek.
eltimin kizi hamile erkek.
Gorumcemin torunu oldu erkek
Benimde 1 oglum var zaten.
Cok istiyorum cok dua ediyorum.
Rabbim insAllah gonlumuzden geceni verir.
Hep pembelere bakiyorum istemsiz.

İlk 6+6 , ikincisi 8+4kızlar tahminlerinizi bekliyorummm

Eklentiler

• 1BD7C05B-1455-4B24-808D-5DDA09A45FC1.webp
    1BD7C05B-1455-4B24-808D-5DDA09A45FC1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 101
  • B55F581E-1248-4C99-83DB-4A5539B3404C.webp
    B55F581E-1248-4C99-83DB-4A5539B3404C.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 90
5+5 göre erkek 7+5 olmuyor kese konumu artık bebek yer değiştiriyor o haftalarda dediğim gibi kese tutmaya biliyor en iyi sonuç nub teorisi bakalım sizde kese tutacakmı 5+5 göre erkek tatlım

Dediğiniz gibi 7+5 deki yorumunuz tuttu
Kızım olacak inşallah
Rabbim cümlemizin hayırlı muradlarını nasip eylesin inşallah 💖
İlginiz için çok teşekkür ederim

Back
X