- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karındansa kız vajinal bakıldıysa erkekİlk 6+6 , ikincisi 8+4kızlar tahminlerinizi bekliyorummm
Buna göre kızBu da benim fındık, karından ultrasonla çekildi. Teoriye göre kız görünüyor değil mi![]()
Kız gibi 11 hafta usg varmı tahminimi teyit edeyim
Saglıkla gelsin prensesinizDediğiniz gibi 7+5 deki yorumunuz tuttu
Kızım olacak inşallah
Rabbim cümlemizin hayırlı muradlarını nasip eylesin inşallah
İlginiz için çok teşekkür ederim
Yok canım benim hesaplamama göre 11+6 haftalık zaten ama ultrasona göre 12+4Kız gibi 11 hafta usg varmı tahminimi teyit edeyim![]()
Usg 12+4 ölçümler dogrudur . İlk bebekmiYok canım benim hesaplamama göre 11+6 haftalık zaten ama ultrasona göre 12+4![]()
Bunu nub teorisine yaz. O daha kesin . Bunda sa
Ayy kuzum inşallah dediğin gibidir, karından bakıldı.Karındansa kız vajinal bakıldıysa erkek
Hayır canım bi oğlum var 3 yaşındaUsg 12+4 ölçümler dogrudur . İlk bebekmi
Burda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisinBunu nub teorisine yaz. O daha kesin . Bunda sa
Ayy kuzum inşallah dediğin gibidir, karından bakıldı.
Ben anlamam o işlerden ki :). Ama geri gelin ana ekrana orda genital nub teorisi yazıyor mutlaka bulursunuzBurda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisin![]()
Ben anlamam o işlerden ki :). Ama geri gelin ana ekrana orda genital nub teorisi yazıyor mutlaka bulursunuz
Burda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisin![]()
Kizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365
M mely15 canim bi bakarmisinKizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365
Biri kız biri erkekKizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365