- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.481
TabikiBana da yardımcı olcak var mı acaba bende atsam ultrason fotosunu 6 haftalık olanı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabikiBana da yardımcı olcak var mı acaba bende atsam ultrason fotosunu 6 haftalık olanı![]()
Buda bizim minnak çok teşekkür ederim canımTabiki
Kaç haftalık buna göre kız ama nub için 11 yada 12 hafta usg de paylaşın tahmin ederizBuda bizim minnak çok teşekkür ederim canım![]()
Bu attığım ultrason fotosunda 7 haftalıktı galiba elimde bu yeni attığım da da 10 haftalık henüz gitmedim doktoraKaç haftalık buna göre kız ama nub için 11 yada 12 hafta usg de paylaşın tahmin ederiz
Şimdilik kız gibi gibi diyorum 11 yada 12 hafta paylaşınBu attığım ultrason fotosunda 7 haftalıktı galiba elimde bu yeni attığım da da 10 haftalık henüz gitmedim doktora![]()
Tamam canım çok sağolŞimdilik kız gibi gibi diyorum 11 yada 12 hafta paylaşın![]()
Canım 11+6 burda tahminin var mıKaç haftalık buna göre kız ama nub için 11 yada 12 hafta usg de paylaşın tahmin ederiz
Net degil usg ama sanki sanki kız gibi gibi diye ekliyorumCanım 11+6 burda tahminin var mı
Evet ya bide özel hastane olcaktı hiç güzel değildi makinesi doktorda dedi kıza benziyor ama net değil 16 ıncı haftada dicekmiş bakalımNet degil usg ama sanki sanki kız gibi gibi diye ekliyorum![]()
Bizede yorum yapar mısınız
Sagda buna göre kız vajinal bakıldıysa erkekBankada tahminde bulunun
Net degil görüntüyü tek ve yakın alın sanki kız eminde degilimRica etsem bana da bakabilir misiniz? 11 haftalık
Rica etsem bana da bakabilir misiniz? 11 haftalık
Buraya paylaşın isterseniz
Abla inşallah yanılırsınız erkek bebek bekliyoruz:))Sagda buna göre kız vajinal bakıldıysa erkek
Net degil görüntüyü tek ve yakın alın sanki kız eminde degilim