- 17 Mayıs 2017
- 49
- 30
- 38
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba belli oldu cinsiyetimiz gerçekten kızmış dr dan önce bildiniz helal olsun .Teşekkür ederim .Kardeşim çok sevindi kız istiyordu.Buna göre kız
Yaaa saglıkla gelsin anketimi oylarsanız sevinirimMerhaba belli oldu cinsiyetimiz gerçekten kızmış dr dan önce bildiniz helal olsun .Teşekkür ederim .Kardeşim çok sevindi kız istiyordu.
11 haftalık sizce ne ?Erkek gibi
Benim belli oldu 13.haftada dr bacak arasi bos k8z dediErkek gibi
Saglıkla gelsin 13 haftada çok erken tabi bazen değişebilir belkide değişmez 14-15 hatta 16 haftanızı degerlendirinBenim belli oldu 13.haftada dr bacak arasi bos k8z dedi![]()
Bacak arasini bende gordum bostu gercekten bir cikinti birsey.sonradan degisebiliyor mu yani. Olmayan sey buyuyor mu sonradanSaglıkla gelsin 13 haftada çok erken tabi bazen değişebilir belkide değişmez 14-15 hatta 16 haftanızı degerlendirin![]()
Bacak arası 13-14 haftada oturuyor drların çogu 15-16 haftalarda söylüyor bu sebebten ben illaki değişecek demiyorumkiBacak arasini bende gordum bostu gercekten bir cikinti birsey.sonradan degisebiliyor mu yani. Olmayan sey buyuyor mu sonradan![]()
Tok illaki dediniz demedim zaten ben meraktan soru sormustumBacak arası 13-14 haftada oturuyor drların çogu 15-16 haftalarda söylüyor bu sebebten ben illaki değişecek demiyorumkirabbin saglıkla nasip etsin
![]()
Tok illaki dediniz demedim zaten ben meraktan soru sormustumtesekkurler
Karından usg ise erkek vajinal bakıldıysa kızbana da bir yorum yapabilirmisiniz?Ikra meyra
Kese için 6 yada 7 olmalıMerhaba sizce nedir kesesine göre Eki Görüntüle 2580479
1 usg kaç haftalık karından ise kız vajinal ise erkekkolaj gibi benim muhteşem 3lübu teoriye göre sizce cinsiyetleri nedir 3.yu henüz bilmiyorum
karından bakilmisti 6+2 gunlukken ilk oğlumun usg si1 usg kaç haftalık karından ise kız vajinal ise erkek
Kese %85 tutuyorkarından bakilmisti 6+2 gunlukken ilk oğlumun usg si![]()