- 18 Şubat 2018
- 294
- 418
- 33
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.641
Merhaba cinsiyetiniz belli oldumu acaba ?Benim de yorumlayabilir misiniz 6+5 ken görüntüsü bu Eki Görüntüle 2593018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cinsiyetiniz belli oldumu acaba ?Benim de yorumlayabilir misiniz 6+5 ken görüntüsü bu Eki Görüntüle 2593018
Hayır henüz belli değil Cuma günü gidiyorum belki söyler doktorumuzMerhaba cinsiyetiniz belli oldumu acaba ?
İnşallah hadi hayırlısı :))Hayır henüz belli değil Cuma günü gidiyorum belki söyler doktorumuz
Erken gittim bugunden ama doktorum göremedi cinsiyetiniİnşallah hadi hayırlısı :))
Sağlıklı olsunda bi dahaki kontrole inş annesiErken gittim bugunden ama doktorum göremedi cinsiyetini
Canım benimkine de yorum yapar mısın 6+2 yiz karından ultrasonBuna göre erkek siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın
Erkek buna göre ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşınİyi akşamlar kızlar bana da bir tahminde bulunur musunuz? Karından ultrason 6+2 yiz daha![]()
Teşekkürler mutlaka paylaşacağımErkek buna göre ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın
Burada tam ortada 6 hafta usg yada nub için 11 12 13 hafta usg paylaşınEki Görüntüle 2603713 arkadaşlar başka konulara da yazdım ama kimse cevap vermedi. Karından ultrason 7 haftalık. Konuyu da baştan sona okudum ama plasenta falan da etkiliyormuş. Tahmini olan varsa çok sevinirim.Ikra meyra senin de yorumların tutuyor okuduğum kadarıyla. Fikrini söylersen çok sevinirim
8 hafta buna göre karından ise kız ama ben 6-7 hafta kese olmalı diyorum en iyi sonuçta nub için 11 12 13 hafta usg ler
Benim kinin cinsiyeti nedir bu konuya görehemen ben cevap vereyim
bizim eltimin gelin hamile
hemen ultrason kağıdını istedim kesenin sağ tarafına yapışmış şekilde duruyor dedim seninki kız
dr da zaten %80 kız demiş
Karından bakıldı ise kız gibi buna göreEki Görüntüle 2603713 arkadaşlar başka konulara da yazdım ama kimse cevap vermedi. Karından ultrason 7 haftalık. Konuyu da baştan sona okudum ama plasenta falan da etkiliyormuş. Tahmini olan varsa çok sevinirim.Ikra meyra senin de yorumların tutuyor okuduğum kadarıyla. Fikrini söylersen çok sevinirim
Net değil usg ler yanlız bu 12+ nub usg si eminde değilim sanki kız çünki usg ler net değil başka varsa paylaşınBenim kinin cinsiyeti nedir bu konuya göre![]()
Karından bakınca sagda ise sag vajinal bakılınca sag ise asıl solmuşKarından olunca ya da genital olunca sağ sol nasıl düşüyor ben anlamadım. Karından bakınca direk sağ görünüyorsa aslında solda mı ?biri açıklayabilir mi
Kese göre kız nub için 11 12 13 hafta varsa paylşınHayır henüz belli değil Cuma günü gidiyorum belki söyler doktorumuz