- 24 Ekim 2015
- 81
- 34
- 38
- 30
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.681
Tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik erkek gibi 11 12 13 hafta olursada paylaşınIkra meyra 8+1sizce cinsiyet nedir yorumlar mısınız
Çok teşekkür ederim.hemn paylaşıcam tabi inşallah yanilmazsinizŞimdilik erkek gibi 11 12 13 hafta olursada paylaşın![]()
Yazı yazdığın yerin altında dosya ekle diyor cnm ordan çıkıyor galerideki fotolar ordan eklicenMerhaba kızlar meraktan uyuyamiyorum ama 2 doktora gittim kimse bisi soylemedi foto ekleyemiyorum nasil ekleniyor, bana da bir bakar misiniz?
Canım basıyorum dosya ekle calismiyo bendeYazı yazdığın yerin altında dosya ekle diyor cnm ordan çıkıyor galerideki fotolar ordan eklicen
Cnm uygulamadan değilde Google'dan girince oluyor ben PC den hiç girmedimMerhaba kızlar meraktan uyuyamiyorum ama 2 doktora gittim kimse bisi soylemedi foto ekleyemiyorum nasil ekleniyor, bana da bir bakar misiniz?
Canım canım çok teşekkür ederim ya oldu valla hadi bi bana da bakın nolurCnm uygulamadan değilde Google'dan girince oluyor ben PC den hiç girmedim
Sevindim olmasına cnm ben pek.bilmiyorum bu tahminleri amaCanım canım çok teşekkür ederim ya oldu valla hadi bi bana da bakın nolur
Cin takviminde hesaplama kismindan mi baktiniz yoksa tablodan denk gelen yere mi cunku benim ikisinde de farkli cikiyor hangisi dogru acabaBnimde karından bakıldığında hepnsağdaydı ama erkek cıktı kesem yuvarlıkto erkek cıktı belirtilerim kızı işaret ediyordu erkek cıktı ve sürekli ekşi tuzlu canm cekmesşne ragmen erkek cıktı tek bilem Çin takvimiydi![]()
Uygulamasını indirdim ben direk kendi hesaplıyorCin takviminde hesaplama kismindan mi baktiniz yoksa tablodan denk gelen yere mi cunku benim ikisinde de farkli cikiyor hangisi dogru acaba![]()