- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.701
Kız gibi geldi bana hayirlisi neyse o olsun :))Eki Görüntüle 2656845
Merhabalar 9. Haftamdayim herhangi bir tahmin yurutebilir misiniz çok heyecanlı ve sabirsizim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi geldi bana hayirlisi neyse o olsun :))Eki Görüntüle 2656845
Merhabalar 9. Haftamdayim herhangi bir tahmin yurutebilir misiniz çok heyecanlı ve sabirsizim![]()
İnanın ayrım yaptığımızdan değil sadece merak teşekkür ediyorum cevabınız içinKız gibi geldi bana hayirlisi neyse o olsun :))
Ilk cocuk galiba :) farketmiyor ilk cocuk oluncaİnanın ayrım yaptığımızdan değil sadece merak teşekkür ediyorum cevabınız için![]()
6+3Kese için 6-7-8 olmalı
6+3
Ikra hanım banada yorum yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Buna göre kız gibi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıAaaIkra meyra canım seni bu konuda da gördüm genital nub da kimin bebeğini gösterdiysem hepsini doğru bildin :) ilk bebeği ede erkek demiştin oda erkek 3 yaşında şuan:) 2.gebeliğim canım sence keseye göre nedir varmı bi tahminin 6 haftalık şuan :)
Buna göre kız gibi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıAaaIkra meyra canım seni bu konuda da gördüm genital nub da kimin bebeğini gösterdiysem hepsini doğru bildin :) ilk bebeği ede erkek demiştin oda erkek 3 yaşında şuan:) 2.gebeliğim canım sence keseye göre nedir varmı bi tahminin 6 haftalık şuan :)
Yaa benim ikizlarde 3 ay sonra 4 yaş olucaklarAaaIkra meyra canım seni bu konuda da gördüm genital nub da kimin bebeğini gösterdiysem hepsini doğru bildin :) ilk bebeği ede erkek demiştin oda erkek 3 yaşında şuan:) 2.gebeliğim canım sence keseye göre nedir varmı bi tahminin 6 haftalık şuan :)
Ay canım ağzın bal yesin Allah evlatlrına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :) 11-12 yi bekliyoruz o zaman genital nub için :)Buna göre kız gibi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Evet nub içinAy canım ağzın bal yesin Allah evlatlrına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :) 11-12 yi bekliyoruz o zaman genital nub için :)
Cümlemizin evladına inşallah sağlıklı uzun ömürler versinAy canım ağzın bal yesin Allah evlatlrına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :) 11-12 yi bekliyoruz o zaman genital nub için :)
Karından ise kız sankiPeki ben![]()
Vajinal bakildi canim farkediyor mu?Karından ise kız sanki