Bebeğin kesesi görünmüyor

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba arkadaşlar.. Adetim 7 gun gecti 2 tane test yaptım pozitif çıktı fakat dr.a gittiğimde bebegin kesesinin görünmediğini ama rahim duvarinin kalinlastigini söyledi kan testleri istedi 2 gun sonra çıkcak. Belki çok kucuktur ondan goremiyo olabilirim dedi. Suphede kalip eve gelirken bir test daha aldim yine pozitif.. Sol kasigimdada batmalar oluyor herkes hamilesin diyo ama suphelerim var benim gibi olan varmi acaba

Canim kanda hcg degerin kac cikti?
Hcg 1000'in uzerine cikmadan alttan ultrasonda kese gorunmez acele etme.

Canım zaten hemen görünmez normal yani 1 hafta sonra git beta hcg yaptirdin mi

Canım ultrasonla baktı alttan bakmadı. Cuma gunu 6 tup kan verdim fakat pazartesi cikcak ama icim icimi yiyor

Canım ultrasonla baktı alttan bakmadı. Cuma gunu 6 tup kan verdim fakat pazartesi cikcak ama icim icimi yiyor
stres yapma esinle bu aralar yakınlaşma tutunma evresi benim doktorum ilk 3 ay alttan muayene edilmeyi doğru bulmuyor sabırlı ve rahat ol

stres yapma esinle bu aralar yakınlaşma tutunma evresi benim doktorum ilk 3 ay alttan muayene edilmeyi doğru bulmuyor sabırlı ve rahat ol
2 gündür oğrendiğim icin biraz evham yaptım pazartesini sabirsizlikla bekliyorum

İnşallah sağlıklı gebelikleriniz olur kızlar...stres yapmayın takibide aksatmayın sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…