yaa bu neya allah askına boylemı devam edıcek bu anlamadım basta boyle problemler yasıyoruz devamı gelıcekmı yanı genetık bozuklugu ne demek anlamadım kac haftalıksın cnm
canım üzme kendini bebeği de strese sokma.ikili üçlü test yaptırmış mıydın?
üzlmüyorum artık canım allah a bıraktım herşeyi......taramalarımda sorun çıkmamıştı.22+7yim canım.................
yaaa allahın ıznıyle bısey olmaz ınsallahh rabbım verıyo onu zaten ama tabı ınsan uzuluyo bıde cok korkutuyolar yaa pekı senınde benımkı gıbı kan keseımı vardı bebegın etrafında ben bugun doktora gıttım boyle bı kanama down sendromuna yada baska bıseye yol acarmı dedım hayır dedı ole bısey olmaz dedı
yaaa allahın ıznıyle bısey olmaz ınsallahh rabbım verıyo onu zaten ama tabı ınsan uzuluyo bıde cok korkutuyolar yaa pekı senınde benımkı gıbı kan keseımı vardı bebegın etrafında ben bugun doktora gıttım boyle bı kanama down sendromuna yada baska bıseye yol acarmı dedım hayır dedı ole bısey olmaz dedı
Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.Hiçbişi çıkmıcak cnm görüceksin.Herkeste çıkıo böle şeyler ama sonunda sağlıklı bebekler doğuyo.
benim plesantanın dışında kan pıhtısı, hematom vardı canım küçüktü.Ama geçen hafta baktı tekrar doktorum göremedi çok şükür.İnşallah geçmiştir ama istirahate devam dedi.Neden oluştunu bilinmiomuş.İnşallah tekrar bi sorun yaşamayız.Her gün inanır mısın dua ederek gidiyorum tuvalete kan görmeyim diye.Sağlıklı bi hamilelik geçirir, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah.
hmm neden oluştuğu bilkinmiosa benimkinden farklı galiba sizin ya benim çok kanamam olmuştu ondan sonra oluşru kan pıhtısı..................
canım bende şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta başı kanama görmeye başladım.doktoruma gittim hemen bana kanamanın bebekten deil kesenin dışından geldiğini söyledi.fakat buda bir düşük tehlikesiymiş.bayramdan sonraya kadar progestan kullanmaya dewam etmem gerektiini söledi.şuan bende çok korkuyorum.her sancıda endişeleniyorum dua etmekten başka yapacak bişe yok canım.günü varsa yaşar allah büyük.
ben suanda 24 haftalik hamileyim ayni sorun bendede oldu .ben almanyada yasiyorum burda doktor bana rahimden atilan bir tablet verdi simdi hersey yolunda icini ferar tut bence hic birsey olmaz.verdı proxgnex verdı elevıt folık asıt verdı bı tane de ıgne vurulmustum ama yatamıorum ıste kucuk cocugum var ıkı yasında bakan kımsem yok kocam ıste butun gun ıste malesf kalkıorum napcam bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?