Bebeğin kesesinde kanama!!!

ruzgargulu2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
18
0
36
Ankara
Arkadaşlar 8+3 günlük hamileyim ilk öğrendiğim günden beri bebeğin kesesinde kanama olduğu tespit edildi ve ilaç +iğne tedavisi uygulandı.
İğneyi kestikten sonra ilaca devam edildi.Bende görünen bir kanama yok dışarda yani.bebeğin kalp atışı var gelişimde devam ediyor fakat ister istemez tedirgin oluyorum.
Bu olayı yaşayan varmı aranızda acaba?

geçmiş olsun canım,
içini ferah tut ben de aynı sorunu yaşadım hatta benim kanamamda oldu ama çok şükür
25.haftaya kadar geldim.bol bol dinlen uzan kendini yorma inşallah hiçbişey olmaz

:(Bir tane daha çocuğum olduğu için pek dinlkenemyiorum ama yormamaya çalışıyorumkendimi.İçim rahatladı azda olsa çok sağol cevabın için

benim kesede kanama olmadı canım sabah kalktığımda kanama olmuştu iğne ve ilaç tedavisi uygulandı 3günde 1 iğne sabah akşam ilaç içtim yattım sürekli şükür bebişim göbişime sıkı sıkı tutundu 3ay bitince ilacıda kestirdi doktor...allahın izniyle bebişin sıkı sıkı tutunucak göbişine :nazar:

bu şekilde olup atlatan ve sorun olmayan çok kişi var canım biri de benim :)hep kanamalı geçti hamileliğim ama bişey olmadı şükür bebeğim abi oldu bile hatta bana kese ayrılmıuş demişlerdi düşün sen dua et bide dikkat et bişey olmaz allah ın izniyle allah sağ salim kavuştursun bebeğine inş............

bu şekilde olup atlatan ve sorun olmayan çok kişi var canım biri de benim :)hep kanamalı geçti hamileliğim ama bişey olmadı şükür bebeğim abi oldu bile hatta bana kese ayrılmıuş demişlerdi düşün sen dua et bide dikkat et bişey olmaz allah ın izniyle allah sağ salim kavuştursun bebeğine inş............

Rabbim ol dedimi oluyor,nasipsa kimse önüne geçemiyor.Çok sağolun moralim katlanıyor güngüne:61:

6 haftalıkken vajinal ultrasonla bakınca gördüler kese dışında kanama.rapor aldım 5 gün .2 hafta progestan kullandım sonraki gittiğimde geçmişti tehlike..

6 haftalıkken vajinal ultrasonla bakınca gördüler kese dışında kanama.rapor aldım 5 gün .2 hafta progestan kullandım sonraki gittiğimde geçmişti tehlike..

Şun 10 hafta oldu,ama gebeliğin başlangıcından beri kanama var.progestan kullanıyorum günde 3 tane.ama ümitliyim bu salı kontrolüm var umarım geçer:)

bende 12 haftalık hamileyim..1 ay önce kanamam oldu ilac ve iğne tedavisine başladım sonra kanamam kesildi ama icimde hala devam ediyor ve arada tekrar aşırı derecede oluyor ama bebeğim sağlıklı cok şükür yinede içim rahat olmuyor..bebegin kesesinden geliyormuş kan ama bebeğimin gelişimi normal cook şükür

merhaba rüzgargülü sen yazalı çok olmuş ama ben tekrar sormak istedim ne oldu durumun.şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ve 16 haftalık hamileyim.atlattın mı sen ?

merhaba rüzgargülü sen yazalı çok olmuş ama ben tekrar sormak istedim ne oldu durumun.şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ve 16 haftalık hamileyim.atlattın mı sen ?

soruna bende cvp vermek istedim canım çünkü aynı sorunu yaşadım benimde kanamam olmamıştı hiç ama kesede kanama vardı doktorum gösteriyordu bebişde ii sorun yok diyordu ama kanama tabiki korkutuyordu.sonra iğne falan oldum ve 1ay sonra kontrolde kanama yoktu kesede geçmişti şimdi çok şükür sağlıkla doğdu bebişim .ama sen yinede bol bol dinlen dikkat et

çok teşekkür ederim mesaj için.ben 5 haftadır dinleniyorum ama hala geçmedi.artık 16 haftalık oldu korkuyorum oyüzden de.inşallah benimde geçer teşekkür ederim

Konu hortatiyoeum ama, 5 haftalikken daha kalp atisini hic duymamisken kesede kanama fark edildi. Simdilik igne ve istirahat verdiler sadece. Kalbi atarmi minigimin acaba kanamaya ragmen?

Back
X