- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Merhaba kızlar 39+2 de dogum yaptım. Sabah komtrole gittiğimde 4 cm acılmam vardı eve gelince sancılarım arttı ve hastaneye yattıgımda 6 cm olmustuk. Dogumhaneye alındım bebeğin durusu normaldi ama hştrasonda o gun. Gozuken kilo 3900 du bas geliş makat geliş iyi oldugu için normal dogum dene dedi doktorum ve seruven basladı. Muayne oldum kafasını tam bastıramamıştı bebek daha bi kaç saatimiz var dedi. Ama benim sancılarım artık dayanılmayacak raddeye gelmişti her dakika gelen ve nefesini kesen. Cok cok kötu oldum vucudumda 70 kişi aynı yere iğne batırıyodu sanki. Yalvardım beni sezeryana alın diye şekerim düştü vs o sezeryanda iğneyi yaptıklarından sonraki rahatlamamı asla unutmayacağım. Bebek dogdu dikişlerin acıyor haliyle gece yarısı hırıltılı solunum ve karnın içe cokmesiyle yoğun bakıma alındı 5 gündür yogun bakımda ben emzirmeye ve süt götürmeye gidiyorum hafif de enfeksiyonu vardı bugun görüştüğümüzde enfeksiyonu bitmiş oksijene bağlı ama minimumda oksijeni kestiğim an saturasyonu düşüyor dedi yarın ekosı cekilicek olsijen bu seviyedeyken gönderemem dedi yaşayan varmı