Bebeğin kilo almaması ve doktorumun yorumu...

melek1701

Melis'in annesi :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
888
15
118
39
Bursa
Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim 3 hafta önce doktoruma gittiğimde bebeğimin kilosunun 1400gr olduğunu söyledi..
2 hafta önden gidiyor dedi kilo alımı bizim için önemli çünkü kordonumuzda damar eksikliği var
geçen cumartesi gittiğimde yani aradan 2 hafta geçtikten sonra kilosu 1435gr dedi.. Ama hala önde gidiyor gelişiminde bebeğe giden besinde bir sorun yok dedi.. Birde ultrasonda tahmini bir rakam söylüyoruz bu +250 yada -250 olan kilo dedi.. Ama tabiki benim çok kafama takıldı bu durum.. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Doktorumun dediği gibi bu kafaya takılacak ciddiye alınacak bir durum değil mi.. Bilmiyorum inşallah önümüzdeki hafta kilo almış görürüm..

Tekrar baktırdınmı bebeğe?ne durumda?benım bebegım 2hafta geriden gelıyo damarlardada sorun yok.kıloda alıyor azda olsa.drum kılo almaya devam ettıkce sorun yok dedi.33+4um 1900gram bebişim.sen kac haftalık oldun?

Bunu yazdıktan 1 hafta sonra gittiğimde kilosu 1800 olmuştu çok şükür.. Şimdi 33 haftamız bitiyor.. bu hafta tekrar kontrolumuz var.. Bence çok takılma sağlıklı olması çok önemli.. Bazen doktorlar ultrasonda tahmin edemiyorlar kiloyu.. Bir arkadaşım 3200 gelicek bebek dedi doktoru 3900 doğdu düşün yani 700 gr eksik tahmin etti.. Ama işte yinede insanın kafasına takılıyor.. doktorun normal diyorsa üzülme..

İnşallah o ultrason bizdede yanılır:)dopplerim iyi bebek hareketı suyum ıyı ama geri işte gelişimi.ne yapsam bılemıyorum.34+0oluyorum yarın

benim bebeğimde kilosu boyu çok iyi iken birden yavaşladı ve hatta geriden gelmeye başladı. ama altında yatan sorunun tansiyon olduğunu öğrendik
ben farkında değilim ama tansiyonum yüksek seyretmeye başlamış
ve bu 30. haftadan sonra başladı ve birden bebeğin gelişimini yavaşlattı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…