Bebeğin kilosu

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
41
Arkadaşlar merhaba. 31 haftalık hamileyim. Dün doktor kontrolünde kilomuz 1484 gr boyu 40 cm çıktı.doktor biraz düşük dedi. Böyle bir şey yaşayan ve önerisi olan var mı?

ne demek balikta ihmal etme haftada iki gun yedim ben hep..protein agirlikli beslenceksin yani genel olarak ise yara tatlim..

Benim arkadasiminda çok düşüktü sütle muzu aynı anda tüketmiş 3850gr doğurdu hep söyler çok faydası oldu diye dene istersen canm

ne demek balikta ihmal etme haftada iki gun yedim ben hep..protein agirlikli beslenceksin yani genel olarak ise yara tatlim..

Balığı hamile kaldığımdan beri hep haftada 2 tüketiyorum canım zaten

cokta düsük degil aslinda kilosu, cihazlarin yanilma payi yüksek. Birde 9 haftan var henüz son haftalar genelde cok aliyolar en az 200 gr alsa haftabasi, 3200 gelir bebis bu kilosu dogruysa

cokta düsük degil aslinda kilosu, cihazlarin yanilma payi yüksek. Birde 9 haftan var henüz son haftalar genelde cok aliyolar en az 200 gr alsa haftabasi, 3200 gelir bebis bu kilosu dogruysa

Ay inşallah canım. Çok teşekkürler

İlk kızım 31+4 te 1731 gr mış. Ve kızıma Doğuma girmeden önce 3500 civarı demişlerdi 2820 doğdu. Usg yanıltıcı olabiliyor çok takılma sen yemene içmene özen göster yeter. Ben kilosu iyi diye seviniyordum 3 ayrı hastanede ölçümünü yaptırıyordum

Saol canım desteğin için. Rahatlıyorum okudukça. Allah razı olsun

Saol canım desteğin için. Rahatlıyorum okudukça. Allah razı olsun
Sıkıntı yapma annem en küçük kardeşime hamileyken hiç bir şey yemedi sadece bolca ayran içti bide Göbek salata. Şeker falan hiç bişey Yok annemde kardeşim 4 kg doğdu. Ben kilo alsın diye son haftalarımda içimde muz ağacı çıktı yumurta süt herşey 2820 doğdu birazda bebişin yapısından kaynaklanıyor. Kızım hala minnoş bi kız

Tamam canım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…