canim muz ceviz gibi seyler ye hergun bunlar bebisin kilosu icin faydali diye biliyorum..
ne demek balikta ihmal etme haftada iki gun yedim ben hep..protein agirlikli beslenceksin yani genel olarak ise yara tatlim..
Benim arkadasiminda çok düşüktü sütle muzu aynı anda tüketmiş 3850gr doğurdu hep söyler çok faydası oldu diye dene istersen canm
cokta düsük degil aslinda kilosu, cihazlarin yanilma payi yüksek. Birde 9 haftan var henüz son haftalar genelde cok aliyolar en az 200 gr alsa haftabasi, 3200 gelir bebis bu kilosu dogruysa
İlk kızım 31+4 te 1731 gr mış. Ve kızıma Doğuma girmeden önce 3500 civarı demişlerdi 2820 doğdu. Usg yanıltıcı olabiliyor çok takılma sen yemene içmene özen göster yeter. Ben kilosu iyi diye seviniyordum 3 ayrı hastanede ölçümünü yaptırıyordum
Sıkıntı yapma annem en küçük kardeşime hamileyken hiç bir şey yemedi sadece bolca ayran içti bide Göbek salata. Şeker falan hiç bişey Yok annemde kardeşim 4 kg doğdu. Ben kilo alsın diye son haftalarımda içimde muz ağacı çıktı yumurta süt herşey 2820 doğdu birazda bebişin yapısından kaynaklanıyor. Kızım hala minnoş bi kızSaol canım desteğin için. Rahatlıyorum okudukça. Allah razı olsun
Sıkıntı yapma annem en küçük kardeşime hamileyken hiç bir şey yemedi sadece bolca ayran içti bide Göbek salata. Şeker falan hiç bişey Yok annemde kardeşim 4 kg doğdu. Ben kilo alsın diye son haftalarımda içimde muz ağacı çıktı yumurta süt herşey 2820 doğdu birazda bebişin yapısından kaynaklanıyor. Kızım hala minnoş bi kız
ben de 34.haftada 2.100gr dedi düşük gördü kilosunu çok üzüldüm
bu hafta gittim zaten alttaki takvimde hata var 36.haftada değilim. haftaya gitcem kontrole
Tabini paylaşırımAllah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Burdan da paylaşırsan sevinirim
Tabini paylaşırım
Ben de az aldım bu sefer 10kilo galanBen bu zamana kadar 16 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Doktor anne çok kilo alırsa bebek almıyor dedi.sen ne kadar aldın? Gerçekten bi bağlantısı var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?